Kokonaisvaltaiset asiantuntijapalvelut projektin kaikissa vaiheissa

Asiantuntijapalvelut kuva

Kantaviin toimintaperiaatteisiimme kuuluu lupauksemme siitä, että toimimme asiantuntijana aidosti lähellä asiakastamme. Olemme useimmissa kohteissamme mukana projektin kaikissa vaiheissa aina hankesuunnittelusta alkaen. Tämä tarkoittaa sekä ensiluokkaisia ja varmasti kohteeseen soveltuvia tuote- ja järjestelmäratkaisuja että nopeaa reagointia, joustavuutta, toimitusvarmuutta ja teknistä tukea koko projektin ajan.

Alan edelläkävijän mukana on helppoa onnistua

Kehitämme jatkuvasti yhä energiatehokkaampia ratkaisuja omassa laboratoriossamme. Valmistamme omalla tehtaallamme ainoana Suomessa innovatiivisia ja markkinoiden tehokkaimpia kattosäteilyjärjestelmiä. Tuotantoprosessimme on suunniteltu niin, että rakentajat, omistajat ja käyttäjät voisivat suoriutua omista liiketoimistaan entistä tehokkaammin. 

Asiantuntijapalvelut kuva 2

 

Samalla kehitämme ja jaamme asiantuntijuuttamme koko alan hyödynnettäväksi. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa järjestetyt säännölliset seminaarit ja omat koulutukset kokoavat yhteen alan huippuosaajia ja ammattilaisia. Me välitämme aidosti siitä, että tulevaisuuden lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ovat niin ympäristön kuin taloudellisen kannattavuudenkin näkökulmasta ensiluokkaisia.

Asiakkaamme apuna projektin kaikissa vaiheissa

Tarjoamme kokonaisvaltaista asiantuntijuutta hankesuunnitteluun, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien mallinnukseen, talotekniseen suunnitteluun ja logistiikan hallintaan sekä tarvittaessa järjestelmän asentamiseen ja testaamiseen.

 Jo hankesuunnittelun vaiheessa tarkat tiedot ja lopulliset hinnat

Tuemme asiakastamme järjestelmävalinnassa ja keskitymme löytämään kohteen tarpeisiin sekä asiakkaan asettamiin raameihin parhaiten soveltuvan lämmitys- ja/tai jäähdytysratkaisun. Annamme kohdekohtaiset kustannus- ja säästöarviot, jotta päätöksenteko eri vaihtoehtojen välillä olisi mahdollisimman helppoa. Valintojen jälkeen rakennussuunnittelu voidaan käynnistää ja rakentaminen etenee kustannustehokkaasti.

Paras lopputulos syntyy, kun suunnittelija ja tilaaja yhdessä asiantuntijoidemme kanssa miettivät jo hankesuunnitteluvaiheessa, kuinka paneelit ja muut talotekniikkalaitteet integroituvat kattoon kustannus- ja asennusteknisesti. Lämmitys- ja jäähdytyspaneeleihimme voidaan suunnitella integroitavaksi muitakin taloteknisiä päätelaitteita ja tuntoelimiä, jotka voidaan asentaa valmiiksi tehtaallamme. Näin asennukset ja logistiikka on suunniteltavissa tehokkaimmin ja sarjatuotannon hyödyt saadaan parhaiten irti.

LVI-suunnitteluvaiheen laskelmilla selvää säästöä

Meillä on kyky tehdä energiasimuloinnit, joilla selvitämme kiinteistön energiankulutuksen ja tehontarpeet. Simuloinnissa vertailemme eri LVI-järjestelmillä ja huonelaitteilla saavutettavia sisälämpötilaolosuhteita sekä energiankulutusta. Lisäksi tarjoamme mallilaitemitoitukset.

Laskelmien ansiosta pystymme ehdottamaan asiakkaamme tarpeisiin ja kohteen vaatimuksiin parhaiten soveltuvan ratkaisun. Kun laskennalla on vankka pohja, järjestelmiä ei tarvitse turhaan ylimitoittaa. Saavutamme jälleen selvää säästöä investoinnissa.

Energiansäästö kuva

 

Toimitukset läheltä ja joustavasti suoraan työmaalle

Toimitamme mittavatkin järjestelmät joustavasti omalta tehtaaltamme Ruokolahdelta. Suomalaisena valmistajana pystymme hoitamaan toimitukset nopeasti ja kustannustehokkaasti. Oman tuotantomme lisäksi tarjoamme maailmanlaajuisesti tunnettujen valmistajien säätölaitteet varmistamaan, että järjestelmä toimii mitoitetulla tavalla.

Avaimet käteen -ratkaisulla hyödyt irti kaikista projektin vaiheista

Osaamisemme on käytössäsi projektin kaikilla osa-alueilla.  Kun järjestelmä on mallinnettu ja mitoitettu sekä asennustapa ja ulkonäkö on varmistettu mallihuoneen avulla, kokonaisuus toimii varmasti suunnitellulla tavalla.

Jo projektin alkuvaiheesta asti asiakkaamme tietää projektin hinnan ilman yllätyksiä. Asennuksiin suosittelemme järjestelmämme tuntevia asennusliikkeitä, joilla on jo vuosien kokemus erilaisista rakennuskohteista. Olemalla mukana alusta saakka, haluamme varmistaa, että asiakas on tyytyväinen hankintaansa takuuajan jälkeenkin.

Tekninen tuki aina lähelläsi

Toimitus on valmis vasta, kun kaikki paneelit on asennettu ja käyttöönotettu suunnitellusti. Itulan tekninen tuki on käytössäsi kaikissa pulmatilanteissa, vaikka olisimme vain materiaalitoimittajana kohteessa. Toimitusketju on ehjä ja varma kun sama kumppani mitoittaa, valmistaa ja huolehtii logistiikasta.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Uskallamme luvata, että osaamme tämän liiketoiminnan, joten testaa meitä. Ota yhteyttä suoraan myyntiimme!