Lämpölattiarakenne kustannustehokkaasti yhdeltä toimittajalta

Vesikiertoinen ItuFloor-lattialämmitysjärjestelmä on luotettava ja energiatehokas lämmitysratkaisu, joka tarjoaa tasaisen lämmönjakautumisen koko oleskelualueelle. Tarkoin valituista laadukkaista komponenteista koostuva ItuFloor on yhteensopiva kaikkiin lattiarakenteisiin ja kaikille lämmitysmuodoille. Lämmityksen ohella järjestelmällä voidaan toteuttaa myös huonekohtainen, tasainen ja vedoton viilennys. Kokenut suunnitteluosastomme laatii ammattitaitoiset suunnitelmat vaativankin kohteen tarpeisiin. Asiakkaan toiveen mukaan toteutamme tarvittaessa koko lämpölattiarakenteen. 

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Huolellisesti tehty suunnitelma on taloudellisen ja toimintavarman lattialämmitysjärjestelmän perusta. Itulan asiantuntijoilla on vuosikymmenten suunnittelukokemus erilaisista kohteista pientaloista mittaviin kokonaisuuksiin. Otamme suunnitelmassa aina huomioon tilan yksilölliset ominaisuudet, kuten lattiarakenteen sekä ovien ja ikkunoiden sijoittelun. Putkitus määräytyy aina tilan todellisen lämmöntarpeen mukaan. Lattialämmityssuunnitelma sisältyy jokaisen kohteen asiakirjatoimitukseen ja hintaan.

Itulan työnjohtaja As Oy Sompan työmaalla
Itulan työnjohtaja valvoo, että projekti myös toteutuu suunnitelmien mukaisesti.
 
ItuFloorin laatuun voi luottaa

ItuFloor-lattialämmitysjärjestelmä koostuu tunnettujen eurooppalaisten valmistajien tiukat EN-laatustandardit täyttävistä tuotteista. ItuFloor-järjestelmä sisältää toimintavarmat ja pitkäikäiset tuotteet sekä uudis- että saneerauskohteiden tarpeisiin. Meiltä löydät esimerkiksi eri käyttötarkoituksiin soveltuvat ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan poikkeavat analogiset ja digitaaliset huonetermostaatit, jotka soveltuvat myös jäähdytyskäyttöön. Kattavaan valikoimaamme kuuluvat myös laadukkaat putkenkiinnitysmateriaalit ja aluslevyt.

Happidiffuusiosuojattu 5-kerros Pex-muoviputki, RST-jakotukki ja integroidut virtausmittarit jokaisessa piirissä takaavat sen, että järjestelmä on pitkäikäinen, oikein säädetty ja tasapainossa. 5-kerros Pex-muoviputken paineluokka ja lämpötilankesto ovat markkinoiden parasta luokkaa. Jakotukit toimitamme aina integroiduilla virtausmittareilla. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen RST-jakotukkien menopuolelle asennetut virtausmittarit helpottavat verkoston/piirien säätöä, sillä esisäätöarvoja ei tarvitse asettaa. Jakotukit voidaan halutessa asentaa siististi ja turvallisesti seinään vuotovesitiiviiseen uppo- tai pinta-asennettavaan jakotukkikaappiin.

Tutustu uudistuneeseen lattialämmityksen tuoteluetteloon.

Mittavat kokonaistoimitukset asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti

Hankkimalla lattialämmitysjärjestelmän kokonaistoimituksena, annat vastuun toimivasta järjestelmästä selkeästi yhden asiantuntijan käsiin, joka huolehtii koko projektin sujuvasta toteutuksesta aina suunnittelusta käyttöönottoon asti. Halutessa toimitamme avaimet käteen -periaatteella koko lämpölattiarakenteen pumpattuna.  ItuFloor-lämpölattiakokonaisuuteen kuuluu kaikki tarvittava: lattialämmityksen eristys, putkitus ja kipsivalut. Projektille nimetty työnjohtaja valvoo, että projekti etenee suunnitellusti ja sovittu aikataulu toteutuu.  

ItuFloor lämpölattia
Toteutamme avaimet käteen -periaatteella koko lämpölattiarakenteen. 
 
Lue lisää ja pyydä tarjous!

Lisätietoa ItuFloor-järjestelmästä löydät uudesta ItuFloor-esitteestämme.  Asiantuntijamme ovat käytössäsi, kun etsit parasta vaatimusten mukaista kokonaisratkaisua kohteen lämmitystarpeeseen. 

myynti [at] itula.fi (Lähettämällä meille dokumentit kohteestasi )(pohjapiirros, leikkauskuva, työseloste) saat nopeasti tarjouksen tarpeidesi mukaisesta lattialämmitysprojektista!

 
Aki Haho  - Tuotepäällikkö                              
aki.haho [at] itula.fi                                           
050 463 8658
 
Uolevi Pitkänen - Myyntipäällikkö     
uolevi.pitkanen [at] itula.fi
044 066 1628