Teollinen rakentaminen Itulan järjestelmillä

ItuString_ img1021

Ville Itkonen, avainasiakaspäällikkö, Itula Oy

Suurkohteissa korostuu energiatehokkuus 

Teollisessa rakentamisessa lämmitettävien ja jäähdytettävien kuutioiden määrä kasvaa isoksi, jolloin järjestelmävalinnalla on merkittäviä vaikutuksia energiakustannuksiin. Tilat omistava yritys voi olla lisäksi sitoutunut päästötavoitteisiin, jotka tuovat lisävaatimuksia lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmän valintaan. Pienetkin erot järjestelmän energiatehokkuudessa voivat tarkoittaa suurta säästöä energiakuluissa ja päästölukemissa.

Itula on toiminut lukuisten teollisuuskohteiden, kuten hallien, varastojen, logistiikkakeskusten, kauppojen ja tuotantotilojen järjestelmätoimittajana. Itulan vahvuus piilee toimintavarmuudessa ja kokonaisvaltaisessa palvelussa aina suunnitteluvaiheesta toteutukseen. Suurten tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen Itulalta löytyy sekä vesikiertoisia kattosäteilypaneeleita että lattialämmitysjärjestelmiä.  

Tehokkaat ja energiaa säästävät kattosäteilijät

Ilmalämmitykseen verrattuna säteilypaneelit tuovat jopa 40 % säästön energiankulutukseen. Kattosäteilypaneelit sopivat erinomaisesti korkeiden tilojen lämpöolosuhteiden hallintaan. Kattosäteilijät reagoivat nopeasti lämpötilamuutoksiin ja tarjoavat tehokkaasti tasaisen sekä pölyttömän lämmönjaon. Monissa varasto- ja tuotantotiloissa pölyttömyys on tärkeä kriteeri. 

Etuna kattosäteilijöissä on lisäksi muutosjoustavuus. Järjestelmä mahdollistaa pohjaratkaisun muokkauksen myöhemmässä vaiheessa. Lattialämmitysjärjestelmällä samaa ei ole yksinkertaista toteuttaa.  

Lue lisää teollisuus- ja suurtilojen järjestelmätoimituksesta referenssikohteestamme, jossa Itula on mukana Würthin merkittävässä logistiikkakeskuksen laajennuksessa.

Olemme olleet mukana toteuttamassa satoja onnistuneita lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä Pohjoismaiden suurimmista logistiikkakeskuksista pk-yritysten tuotantotiloihin. Tutustu kaikkiin teollisuuden ja suurtilojen referensseihimme!

Haluatko kuulla lisää suurtilojen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuista? 

Kerron mielelläni lisää, joten ota yhteyttä! Voimme myös käydä katsomassa aikaisemmin toteuttamiamme ItuGraf -kohteita. 

Yhteistyöterveisin
Ville Itkonen
p. 0400 551 535