Avoin työpaikka: Varastonhoitaja

ETSIMME VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN OMA-ALOITTEISTA JA ASIAKASPALVELUHENKISTÄ 

VARASTONHOITAJAA 

Itula Oy on energiaa ja ympäristöä säästäviin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut kotimainen yhtiö ja Suomen johtava kattosäteilyjärjestelmien toimittaja. Tutustu meihin osoitteessa: www.itula.fi.

Työnkuvaus 

Varastonhoitajana pääasiallisina työtehtävinäsi on tavaran vastaanottaminen, varastoiminen, pakkaaminen ja lähettäminen. Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä vaativassa tehtävässä vastaat varaston päivittäisistä rutiineista ottamalla lähetyksiä vastaan, kirjaamalla tavaroiden liikkeet järjestelmiin, ylläpitämällä varaston siisteyttä ja järjestystä sekä pitämällä myynnin ajan tasalla tilauksiin ja kuljetuksiin liittyvistä asioista.  Arvostat itsenäistä työskentelytapaa ja vapautta suunnitella työnkulku niin, että työn tavoitteet täyttyvät. Kuormien siirtämisessä käytät kätevästi trukkia sekä muita varastossa käytettäviä koneita ja laitteita.  

Odotamme Sinulta 

Odotamme sinulta soveltuvaa logistiikan/teknisen alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta varastotyöstä. Etsimämme henkilö on aito tiimipelaaja, joka kykenee toimimaan linkkinä eri sidosryhmien välillä sekä tarttumaan työtehtäviin ripeästi ja oma-aloitteisesti.  

Koska työssä menestyminen vaatii jatkuvaa kommunikointia eri sidosryhmien kanssa, edellytämme erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työssä käytettävät nykyaikaiset varasto- ja logistiikkaohjelmat edellyttävät lisäksi hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tyydyttävä englannin kielen osaaminen sekä lvi-alan tuntemus katsotaan tehtävässä eduksi.  

Tarjoamme Sinulle 

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtävän kansainvälistyvässä ja kasvavassa yrityksessä, joka sinulla on aito mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi sekä työtehtäviäsi kannustavan asiantuntijaorganisaation tuella. Käytössäsi ovat kattavat työterveyshuollon palvelut sekä yrityksen tuki oman terveyden ja vireyden ylläpitämiseksi. 

Tehtävä on päivätyö. Työpaikka sijaitsee Ruokolahden Puntalassa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään 1.9.2021.  

Kiinnostuitko? Hienoa – lähetä hakemuksesi 25.7. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja henkilöstöpäällikkö Satu Pellinen (p. 0400 245 710).

HAE TEHTÄVÄÄ!