Meillä on ovi auki LVI-suunnittelijalle

ItuFloor suunnittelu

HC-Engineering Oy on lappeenrantalainen vuonna 2008 perustettu LVIK-suunnittelutoimisto, joka kuuluu Itula-konserniin. HC-Engineering toteuttaa LVIK-suunnitteluprojekteja pientalojen lattialämmityksestä suurten liike- ja logistiikkakeskusten energiaa säästäviin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin. Palvelukonseptiin kuuluvat myös rakennusten energiatarkastelut.

Työnkuvaus – LVI-suunnittelija

HC-Engineering vahvistaa tiimiään ja etsii joukkoonsa kehittymishaluista lvi-suunnittelijaa. Suunnittelijan tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä Itula Oy:n tuotekehitystiimin kanssa ja pääset toteuttamaan monipuolisesti erilaisia Itula Oy:n päätelaitteisiin liittyviä suunnittelutehtäviä. Nämä tehtävät sisältävät pääosin lattialämmitysjärjestelmän sekä kattosäteilypaneelijärjestelmän suunnittelua erilaisiin rakennuskohteisiin.

LVI-suunnittelijan tehtävä soveltuu erinomaisesti myös uransa alussa olevalle suunnittelijalle, sillä koulutamme suunnittelijalle käytössämme olevat suunnittelutyökalut ja tarjoamme kattavan tuotekoulutuksen suunniteltavista järjestelmistä.

Odotamme Sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan koulutusta (insinööri, diplomi-insinööri) sekä osaamista jostakin suunnitteluohjelmasta (esim. MagiCAD). Koska työssä menestyminen vaatii toimivaa yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Arvostamme kehittämishakuista asennetta ja toivomme, että osaamisen kartuttua olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja tuomaan oman panoksesi toiminnan kehittämiseen. Tulet työskentelemään tiimissä, jossa innokkuutta ja kehittymishalukkuutta arvostetaan, ja työntekijöille tarjotaan mahdollisuuksia urakehitykseen talon sisällä.

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia suunnitteluprojekteja, joissa menestyäksesi saat meiltä hyvät työkalut ja kattavan perehdytyksen. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä alan ammattilaiseksi kannustavan työyhteisön tuella. Käytössäsi ovat kattavat työterveyshuollon palvelut sekä yrityksen tuki oman terveyden ja vireyden ylläpitämiseksi.

Tukikohtasi sijaitsee Vantaalla tai Ruokolahdella, mutta tarjoamme tarvittaessa mahdollisuuden myös osittaiseen etätyöhön. Työ on vakituinen kokopäivätyö.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus palkkatoiveineen 13.12. mennessä. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe klo 8-16 tekninen johtaja Petri Sormunen (044 0662 627).

HAE TEHTÄVÄÄ!