Taloautomaatiosuunnittelija

HC-Engineering Oy on lappeenrantalainen vuonna 2008 perustettu LVIK-suunnittelutoimisto, joka kuuluu Itula-konserniin. HC-Engineering toteuttaa LVIK-suunnitteluprojekteja pientalojen lattialämmityksestä suurten liike- ja logistiikkakeskusten energiaa säästäviin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin. Palvelukonseptiin kuuluvat myös rakennusten energiatarkastelut.

Työnkuvaus - taloautomaatiosuunnittelija

HC-Engineering vahvistaa tiimiään ja etsii joukkoonsa taloautomaatioon perehtynyttä suunnittelijaa. Suunnittelijan pääasiallisena tehtävänä on Itula Oy:n valmistamien päätelaitteiden (lämmitys- ja jäähdytyspaneelit, lattialämmitys- ja viilennys) ohjausjärjestelmän jatkokehitys. Työnkuva sisältää myös säteilypaneeleihin liittyviä suunnittelutehtäviä, joita varten tarjoamme tarvittavat suunnittelutyökalut. Suunnittelija toimii läheisessä yhteistyössä Itula Oy:n tuotekehitystiimin kanssa.

Odotamme Sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä hyvää taloautomaation ja sähkötekniikan osaamista. Koska työssä menestyminen vaatii toimivaa yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. 

Menestyäksesi tehtävässä Sinulta odotetaan
  • Alan koulutusta (insinööri, diplomi-insinööri)
  • Kokemusta alalta sekä tuntemusta markkinoilla käytetyistä päätelaitteiden ohjausjärjestelmistä ja niiden liitännästä taloautomaatioon
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Kykyä ottaa kantaa ja uskallusta toimia projektitoiminnassa teknisenä asiantuntijana
  • Kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä
  • Suunnitteluohjelmistojen käyttötaitoa (esim. MagiCad, BIM)
Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaativia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä sekä kilpailukykyisen omaa osaamistasi vastaavan palkkauksen. Asiantunteva tiimimme on tukenasi, jotta onnistut tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Käytössäsi ovat kattavat työterveyshuollon palvelut sekä yrityksen tuki oman terveyden ja vireyden ylläpitämiseksi. Tukikohtasi sijaitsee Vantaalla tai Ruokolahdella, mutta tarjoamme tarvittaessa myös etätyömahdollisuuden.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus palkkatoiveineen 21.8.2020 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Senior Headhunter Jukka Mustonen (jukka.mustonen [at] targetheadhunting.fi, 0504348140).

HAE TEHTÄVÄÄ!