Taloautomaatiosuunnittelija

HC-Engineering Oy on lappeenrantalainen vuonna 2008 perustettu LVIK-suunnittelutoimisto, joka kuuluu Itula-konserniin. HC-Engineering toteuttaa LVIK-suunnitteluprojekteja pientalojen lattialämmityksestä suurten liike- ja logistiikkakeskusten energiaa säästäviin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin. Palvelukonseptiin kuuluvat myös rakennusten energiatarkastelut.

Työnkuvaus - taloautomaatiosuunnittelija

HC-Engineering vahvistaa tiimiään ja etsii joukkoonsa taloautomaatioon perehtynyttä suunnittelijaa. Suunnittelijan pääasiallisena tehtävänä on Itulan valmistamien päätelaitteiden (lämmitys- ja jäähdytyspaneelit, lattialämmitys- ja viilennys) ohjausjärjestelmän jatkokehitys. Työnkuva sisältää lisäksi säteilypaneeleihin liittyviä suunnittelutehtäviä, joita varten tarjoamme tarvittavat suunnittelutyökalut. Suunnittelija toimii läheisessä yhteistyössä Itula Oy:n tuotekehitystiimin kanssa.

Odotamme Sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä hyvää taloautomaation ja sähkötekniikan osaamista. Suunnittelijalla tulee olla kykyä ja uskallusta ottaa kantaa erilaisiin ratkaisuvaihtoehtoihin sekä toimia projektitoiminnassa teknisenä asiantuntijana. Koska työssä menestyminen vaatii toimivaa yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. 

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset:
  • Alan koulutusta (insinööri, diplomi-insinööri)
  • Kokemusta alalta sekä tuntemusta markkinoilla käytetyistä päätelaitteiden ohjausjärjestelmistä ja niiden liitännästä taloautomaatioon
  • Suunnitteluohjelmistojen käyttötaitoa (esim. MagiCad, BIM)
  • Kykyä ottaa kantaa ja uskallusta toimia projektitoiminnassa teknisenä asiantuntijana
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä
Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaativia tehtäviä jatkuvasti kehittyvien lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien parissa sekä kilpailukykyisen omaa osaamistasi vastaavan palkkauksen. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi sekä ottaa kehitysaskeleita asiantuntevan tiimimme tuella. Tarkemman työnkuvan haluamme määritellä yhdessä valittavan henkilön vahvuudet ja kiinnostuksenkohteet huomioiden. 

Käytössäsi ovat kattavat työterveyshuollon palvelut sekä yrityksen tuki oman terveyden ja vireyden ylläpitämiseksi. Tukikohtasi sijaitsee Vantaalla tai Ruokolahdella, mutta tarjoamme tarvittaessa myös etätyömahdollisuuden.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus palkkatoiveineen 13.12.2020 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Senior Headhunter Jukka Mustonen (jukka.mustonen [at] targetheadhunting.fi, 0504348140).

HAE TEHTÄVÄÄ!