ItuCalc laskentaohjelma päivittyy!

ItuCalc laskentaohjelman uudet toiminnot Elokuussa 2022 julkistettava uudistettu ItuCalcin versio tuo käyttäjille monia suunnittelijan työnkulkua helpottavia toimintoja. Uusi ohjelmaversio tuo laskentaan mahdollisuuden vertailla tuotetyypin ja asennuksen vaikutuksia EN standardisarjan mukaisiin testeihin perustuen. Käyttöliittymän uudistus mahdollistaa lämmityksen ja jäähdytyksen suunnittelemisen yhtäaikaisesti. Asiakkaiden toiveesta tuotevalikoimaan on lisätty myös 3590 mm pitkä säteilijä.

 

ItuCalc MyProject toiminto mahdollistaa suunniteltavan projektin tallentamisen ja siihen palaamisen myöhempänä ajankohtana. Projektin voi nimetä ja jakaa säteilijät eri tiloihin. Tekemiesi valintojen perusteella ohjelma antaa käytettävän tuotekoodin suunnitelmaan merkintää varten.

 

Asennusperiaatetta vaihtamalla ohjelma näyttää esikatselu kuvan suunnitellusta asennuksesta. Kuvan esimerkissä asennustyypiksi on valittu suljettu alakatto Ds-reunamallilla. Reunamallin vaihtaminen antaa käyttäjälle oikean tuotekoodin tilausta varten.

 

MyProject toiminto on käytettävissä myös ItuString+ suunnitelmia varten.  Suunnitellusta projektista voidaan tallentaa PDF-tiedosto dokumentoi varten, joka sisältää yhteenvedon valituista tuotteista.

 

Pysy kuulolla tulevista päivityksistä ja jos et ole vielä rekisteröitynyt, tee se nyt!

Rekisteröidy ItuCalc käyttäjäksi tästä