ItuFloor-säätöjärjestelmä uudistuu

Uusi edistyksellinen ItuFloor-säätöjärjestelmä tarjoaa kaikki tarvittavat komponentit huonekohtaiseen lämmityksen säätöön erilaisissa lämmitystä ja jäähdytystä vaativissa kiinteistöissä. Laajat liitäntämahdollisuudet sekä monipuoliset mittaus- ja ohjaustoiminnot takaavat energiatehokkaan toiminnan vuorovaikutuksessa muiden laitteiden ja järjestelmien kanssa. Älykäs ohjaustoiminta lisää järjestelmän energiatehokkuutta jopa 20 prosenttia. ItuFloor-säätöjärjestelmä on helposti liitettävissä jo olemassa olevaan kiinteistön automaatiojärjestelmään. Lisävarusteena saatava Ethernet-liittymällä varustettu keskusyksikkö mahdollistaa järjestelmän kytkemisen verkkoon, jolloin säätöjärjestelmään voidaan hallinnoida kätevästi etänä.

ItuFloor-säätöjärjestelmän huonetermostaateissa korostuvat korkea laatu ja käyttäjäystävällisyys. Selkeä iso näyttö esittää kuvasymbolein meneillään olevia toimintoja. Huonetermostaatin ohjaus tapahtuu säätöpyörällä. Helppokäyttöisen valikon ansiosta kaikki toiminnot ovat helposti löydettävissä ja käyttöönotettavissa. Valittavissa on monipuolinen valikoima erilaisia lifestyle-toimintoja, joiden avulla järjestelmä voidaan automatisoida esimerkiksi laskemaan lämpötilaa poissaolojen ajaksi. Termostaatit sopivat sekä lämmitykseen että viilennykseen, ja niitä on saatavilla niin langattomana kuin myös langallisena versiona. Langattomaan näytölliseen termostaattiin voidaan kytkeä lattia-anturi. Halutessasi voit valita huonetermostaatin myös näytöttömänä.

Älykäs keskusyksikkö käsittelee järjestelmään kuuluvien komponenttien lähettämiä mittaustietoja varmistaen tarkoituksenmukaisen ja energiatehokkaan toiminnan eri tiloissa. Keskusyksikön ohjelmointi käy helposti microSD-muistikortin avulla. Selkeät LED-valot viestivät kulloinkin käytössä olevista toiminnoista. Monipuolisten kytkentämahdollisuuksien ansiosta keskusyksikköön voidaan liittää esimerkiksi kosteusanturi/kastepisteanturi, kiertovesipumpun ja kattilan ohjaus, ulkoinen kytkinkello sekä change over -komento lämmitykseen ja jäähdytykseen. Kehittyneet suojaustoiminnot estävät tehokkaasti jäätymistä ja venttiilien jumittumista.

Haluaisitko kuulla lisää? Ota yhteyttä ItuFloor-asiantuntijoihimme Kimi Wall (p. 050 358 1679) ja Uolevi Pitkänen (p. 044 066 1628).