ItuGraf integroituu arkkitehdin valitsemaan alakattoon

Kotimainen ItuGraf-lämmitys- ja jäähdytyspaneeli on räätälöitävissä monipuolisesti erilaisten kohteiden tarpeisiin. Erilaisten koko-, väri- ja pintavaihtoehtojen sekä laiteintegraatioiden lisäksi paneelista voidaan valita alakattomalli, joka sulautuu lähes huomaamattomasti arkkitehdin suunnittelemaan alakattoon. Valitsemalla ItuGraf-alakattomallin suunnittelet tilan arkkitehtuurin ehdoilla ja varmistat, että paneelin ulkoasu on yhtenäinen valitun alakattojärjestelmän kanssa.

ItuGraf-alakattomallit integroituvat Ecophonin ja Rockfonin T24-alakattojärjestelmiin. Ecophonin malleista valittavissa ovat Focus-tuoteperheen A-, Dg-, Ds-, E- ja Lp-reunamallit sekä Master-tuoteperheen A-, Ds- ja E-reunamallit. Rockfonin alakattojärjestelmistä ItuGraf soveltuu reunamalleihin A, E, M, X ja Z. ItuGraf-alakattopaneelit soveltuvat 600 mm leveään alakattoruudukkoon.

 

ItuGraf Model A

Näkyvät listat omaava A-malli luo tilaan jykevän ja tasaisen vaikutelman. ItuGraf Model A on yhteensopiva Ecophon Focus - ja Master -tuoteperheiden A-reunamallin sekä Rockfon A -mallin kanssa. Muista reunamalleista poiketen ItuGraf Model A sopii käytettäväksi myös T15-listan kanssa.

ItuGraf Model E

E-mallissa on upotettu näkyvä lista, joka korostaa jokaista yksittäistä levyä ja luo sisäkattoon varjoilmiön. Levyn näkyvä pinta on 10 millimetriä listan alapuolella. ItuGraf Model E sopii käytettäväksi Ecophon Focus ja Master E -reunamallien sekä Rockfon E -mallin kanssa.

ItuGraf Model Dg / M

Dg / M -mallissa levyjen kantavat reunat jäävät piiloon luoden vaikutelman toisistaan riippumattomista levyistä. ItuGraf Model Dg / M on yhteensopiva Ecophon Focus -tuoteperheen Dg-reunamallin sekä Rockfon M -reunamallin kanssa.

ItuGraf Model Lp

Lp-mallin ainutlaatuisella upotetulla listajärjestelmällä korostetaan haluttua suuntaa tilassa. Pitkillä sivuilla levyjen välissä on leveä ura, kun taas lyhyillä sivuilla levyjen liitoskohdat ovat huomaamattomampia. ItuGraf Model Lp sopii yhteen Ecophon Focus Lp -reunamallin kanssa.

ItuGraf Model Ds / X

Ds / X -mallin reunat ovat symmetriset ja levyjen väliin jää kapea ura. Malli soveltuu kohteisiin, joissa vaaditaan alas laskettua piilolista-asennusta. ItuGraf Model Ds / X soveltuu käytettäväksi Ecophon Focus ja Master Ds -reunamallin kanssa sekä Rockfon X -reunamallin kanssa.

ItuGraf Model Z

Suuntaa korostavassa Z-mallissa on selkeästi erottuva ura yhteen suuntaan ja pieni viiste liitoksen toiseen suuntaan. ItuGraf Model Z on yhteensopiva Ecophon Z -reunamallin kanssa.

Autamme mielellämme sopivan alakattomallin valinnassa! Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta myynti [at] itula.fi tai puhelimitse 020 743 5500.