ItuGraf-paneelien talotekniikkaintegraatioista kertova animaatio on nyt julkaistu!

Juuri julkaistu animaatiomme kertoo ItuGraf- lämmitys- ja jäähdytyspaneelin uusista ainutlaatuisista integraatiomahdollisuuksista. Kotimainen ItuGraf-paneeli toimii nyt myös talotekniikan asennusalustana, joka voidaan varustaa jo tehtaalla huoneeseen suunnitelluilla talotekniikan päätelaitteilla ja valvonta-antureilla. Näin työmaaolosuhteisiin jää vain niiden kytkeminen ja toiminnan tarkastus.

ItuGraf-paneeliin voidaan integroida esimerkiksi sopivat LED-valaisimet, ilmanvaihdon päätelaitteet, palo- ja savuilmaisimet, pistorasiat ja datarasiat sekä erilaiset anturit. Vaihtoehdot ovat moninaiset. Paneeli voidaan varustaa myös tarkastusluukulla, jonka taakse säätö- ja sulkuventtiilit sekä toimilaitteet on asennettu valmiiksi tehtaalla. Tarkastusluukun ansioista mahdollisten säätö- ja huoltotöiden tekeminen onnistuu helposti.

 

Uusien integraatiomahdollisuuksien myötä erilaiset talotekniset päätelaitteet voidaan asentaa juuri oikealle paikalle, kun paneeli ei ole niiden esteenä. Suunnittelijan ei tarvitse enää esimerkiksi valita asettaisiko työpöydän ylle valaisimia vai paneelin, kun vaihtoehtona on LED-valaisimilla varustettu paneeli.  Integroinnit parantavat rakentamisen kustannustehokkuutta vähentämällä työmaalla tehtävän asennustyön määrää, ehkäisemällä virheitä ja nopeuttamalla työmaaprosessia.

Animaatiossa esitetyt integraatiot ovat esimerkkejä erilaisista toteutusvaihtoehdoista. Voit kysyä lisää yhteensopivuuksista asiantuntijoiltamme.

Animaatiossa esitetty paneeli on ItuGraf Model Ds/X, joka soveltuu käytettäväksi Ecophonin Focus ja Master -alakattojärjestelmien Ds -reunamallin sekä Rockfonin X-reunamallin kanssa.

Voit lukea lisää ItuGraf-järjestelmästä esitteistämme: