ItuString+ -järjestelmän suosio kasvaa urheilupaikkojen lämmitysjärjestelmänä

Teho Sport Areena 2

Kotimainen ItuString+ -kattosäteilyjärjestelmä on osoittanut toimivuutensa erilaisten liikuntapaikkojen lämmitysjärjestelmänä. Edistyksellinen matalaenergiajärjestelmä tarjoaa ensiluokkaiset olosuhteet liikunnan harrastamiseen ja auttaa samalla vähentämään  merkittävästi kiinteistöjen energiankulutusta. 

Erityisesti korkeisiin tiloihin soveltuva ItuString+ on erinomainen ratkaisu liikuntakeskuksiin, joiden tavoitteena on kannustaa ihmisiä liikkumaan mahdollistamalla siihen sopivat olosuhteet. Sisäolosuhteiden kannalta merkityksellistä on, että kattosäteilyjärjestelmällä toteutettu lämmitys ei vaikuta ilman liikkeeseen, jolloin tilassa ei synny vetoa eivätkä pöly ja muut epäpuhtaudet leviä ilman mukana. Näin myös tilojen puhtaanapito on helpompaa. Kattosäteilypaneelien säätämisessä käytetään korkealaatuisia Oventropin Cocon  QTZ -säätöventtiileitä, jolloin järjestelmä toimii tasaisesti kaikissa lämmitystilanteissa.  Kattosäteilijät reagoivat minuuteissa muuttuneisiin sisäisiin tai ulkoisiin kuormiin (esimerkiksi auringonpaisteeseen). 

Kostia Areena ItuString kattosäteilijä
Pälkäneläisessä liikuntakeskus Kostia Areenassa on erinomaiset puitteet erityisesti palloilulajien harrastamiseen.
 

Jämäkkärakenteinen ItuString+ -kattosäteilijä ei ota itseensä lentävistä palloista. Tarpeen mukaan kattosäteilijät voidaan varustaa pallosuojalla, minkä ansiosta lentävät pallot vierivät takaisin omistajalleen säteilijän päältä.

ItuString+ -kattosäteilijän modulaarinen rakenne mahdollistaa asennukset kaikkiin kohteisiin. Kattosäteilijöiden keveys ja laadukkaat kiinnitystarvikkeet tekevät järjestelmän asentamisesta helppoa. Tilan käyttötarkoituksen muuttuessa kattosäteilyjärjestelmä on helposti muokattavissa myös jälkikäteen.

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin

Lue lisää kattosäteilyjärjestelmän käytöstä liikuntapaikkojen lämmitysjärjestelmänä tutustumalla uusimpiin referenssikohteisiimme Teho Sport Areenaan ja Kostia Areenaan.