Petri Sormunen Itulan toimitusjohtajaksi 1.4.2023

Tervetuloa Petri Sormunen toimitusjohtajaksi!

 

Itulan hallitus on nimittänyt teknisen johtajansa TkT Petri Sormusen Itulan toimitusjohtajaksi 1.4.2023 alkaen. Tehtävä on uusi, koska olen hoitanut yrittäjänä ja hallituksen puheenjohtajana myös Itulan toimitusjohtajan tehtäviä viimeiset kahdeksan vuotta. Jatkan edelleen Itulan päätoimisena hallituksen puheenjohtajana.

Itulan hallitus ja minä erityisesti pääomistajana olen todella iloinen, kun Petri halusi tarttua Itulan rakentamiseen seuraaville askelille. Petri on ollut diplomi-insinööriksi valmistumisen jälkeen keskeinen toimija muuttamassa Itulaa maahantuonti- ja markkinointiyhtiöstä omia tuotteita ja brändejä valmistavaksi yritykseksi. Pari vuotta sitten Petri väitteli oman työn ohessa tekniikan tohtoriksi LUT yliopistosta aiheena Ecodesign of Construction and Demolition Waste-Derived Thermoplastic Composites. Tämä väitös tukee erinomaisesti Itulan tuotekehitystyötä ja tarjoaa myös asiakkaillemme mahdollisuuden hyödyntää Petrin osaamista yhteistyössämme.

Itulan tuotanto ja sen kehitys on ollut menestyksellistä ja olen varma, että toimitusjohtajana Petri tulee viemään koko yhtiön uudelle tekemisen tasolle.

Jukka Itkonen, HPJ