Täysin uusi ItuString+

Itula on tuonut markkinoille täysin uuden ItuString+ -kattosäteilijämallin

Mittavan tuotekehitysprojektin seurauksena syntynyt ItuString+ on edeltäjäänsä jämäkämpi ja käsiteltävyydeltään ensiluokkainen. Vahva jäykisterima estää käsittelyn aikaisen taipumisen ja varmistaa, että kattosäteilijä säilyttää muotonsa asennuksen aikana, jolloin laboratoriossa mitatut tehot saavutetaan myös käytännössä. Uuden niittikiinnitystekniikan ansiosta tuotteen rakenne on entistä matalampi ja käsittelyn aikaisten vaurioiden riski on minimaalinen, kun teräväreunaset ruuvit on korvattu pyöreäreunaisilla niiteillä. Kiinnitystekniikan muuttaminen on mahdollistanut lisäksi tuotantoprosessin kehittämisen siten, että prosessissa syntyy mahdollisimman vähän tuotteeseen tarttuvaa pölyä ja likaa.

ItuString+ paneelin vakioeristeenä käytetään laadukasta huovalla päällystettyä mineraalivillaa. Asiakas voi vaihtaa eristeen halutessaan hygieenisempään pölyvapaaseen polyesterikuitueristeeseen, mikäli rakennuksen vaatimukset niin edellyttävät.

Entistä tehokkaampi tuotantoprosessi takaa kilpailukykyisen hinnan

ItuString+ kattosäteilijät valmistetaan Ruokolahdella. Nopea ja joustava tuotantoprosessi varmistaa sen, että asiakas saa projektilleen aina kilpailukykyisen hinnan ja tuotteet saadaan työmaalle pikavauhdilla.

Edistyksellinen kattosäteilijä mahdollistaa talotekniikan päätelaitteiden integroinnin

Meille tärkeintä projektien suunnittelussa on, että asiakas saa aina mieleisensä ja kohteen tarpeisiin parhaiten soveltuvan ratkaisun.  Niinpä ItuString+ kattosäteilijät ovat räätälöitävissä lukuisilla eri tavoilla asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kattosäteilijään voidaan integroida esimerkiksi valaistus, paloturvatuotteet ja erilaiset valvonta-anturit. Kun kattosäteilijä toimii asennusalustana muille kattoon asennettaville teknisille päätelaitteille ja antureille, kannakoinnin kustannukset pienenevät ja laitteet saadaan sijoitettua juuri oikeaan paikkaan.  Liikuntapaikkoja silmällä pitäen kattosäteilijöihin on suunniteltu pallosuoja, joka estää pelivälineiden jäämisen säteilijän päälle sekä suojaa säteilijää iskuilta.

ItuCalc tekee suunnittelusta riskitöntä

ItuCalc-mitoitusohjelmalla suunnittelu on helppoa ja riskitöntä. Päivitetyn ItuCalc-mitoitusohjelman avulla suunnittelija määrittelee kattosäteilijöiden kytkennät ja mitat siten, että toimintaolosuhteissa säteilijä toimii turbulenttisella virtaama-alueella antaen parhaan mahdollisen tehon. Suunnitellut säteilijät ja niihin yhteensopivat venttiilit, toimilaitteet ja pumppuryhmät voidaan tallentaa omiin projekteihin, josta suunnittelija voi ladata projektinsa suunnitteluaineiston.

Rekisteröityneenä ItuCalc-käyttäjänä voit hyödyntää ohjelmaa veloituksetta kaikissa projekteissasi ja saat aina käyttöösi ohjelman uusimmat ominaisuudet.

Lue lisää ja rekisteröidy ohjelmaan!