Toimitusjohtajan tervehdys

Muutos Itulassa kuluneen 10 vuoden aikana on ollut valtava. Lähtiessämme valmistajaksi kuulin myös epäilyjä onnistumisesta ja täytyy myöntää, että olihan valmistuksen aloittaminen todella rohkea liike. Minua kuitenkin rohkaisi yrittäjien vahva usko ja työ uuden teknologian käyttöönotossa Suomessa, sekä yhteistyökumppaneidemme vahva tuki. Nouseminen Suomen johtavaksi säteilypaneelien toimittajaksi on vaatinut paljon työtä, sekä uusien asioiden valmistuksellista mahdollistamista.
Haluankin kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme luottamuksesta, jota olette meitä kohtaan osoittaneet. Jatkossa asumisen ja rakentamisen hiilijalanjälki sekä energiatehokkuus ovat aina keskeisemmässä asemassa päätöksenteossa. Itula tarjoaa helposti suunniteltavia, älykkäästi ohjattavia, matalalämpö lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja joiden hiilijalanjälki on laskettu.

Tästä lähtökohdasta minun on hyvä jatkaa yrityksen kehittämistä! Tuotteiden laatu, hyvä toimituskyky, sekä korkea palvelutaso digitaalisissa alustoissa ja monipuolisissa asennusratkaisuissa ovat selkeitä vahvuusalueitamme. Energiatehokas asuinrakentaminen on lähitulevaisuuden keskeisenä fokusalueenamme. Tähän trendiin liittyvät innovatiiviset säteilijäkonstruktiot, asuntokohtaisen ohjauksen kehittäminen ja taloautomaatio.

Petri Sormunen, toimitusjohtaja