Tutustu joulukalenteriin!

Tänä vuonna emme ole valitettavasti voineet pitää asiakkaisiimme ja yhteistyökumppaneihimme yhteyttä ihan niin paljoa, kuin olisimme halunneet. Niinpä vuoden lähestyessä loppuaan haluamme vielä esitellä teille erilaisista lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, antaa vinkkejä järjestelmien suunnitteluun ja hankintaan sekä nostaa esiin upeaa henkilökuntaamme. Joulua odotellessa jaamme päivittäin lyhyen esityksen, videon tai artikkelin. Vastaamme esimerkiksi meille usein esitettyihin kysymyksiin. 

Tervetuloa seuraamaan digitaalista joulukalenteriamme! Toivomme, että sen avulla pääset tutustumaan meihin entistä paremmin. Uusi luukku aukeaa joulukalenterisovelluksessa joka yö jouluun saakka klo 00:01, joten voit käydä katsomassa sen täältä tai Itulan somekanavista heti aamulla. 

SIIRRY JOULUKALENTERIIN TÄSTÄ!

Luukku 20: Tänä vuonna juhlittiin 30-vuotiasta Itulaa. Juhlatilaisuuksien ohjelmasta vastasi upea taiteilija Veera Metso sekä yhtyeensä Kolibri & Kaukomatka. Lue lisää ja katso kuva joulukalenterista!

Luukku 16: Tänään luukusta paljastuu juuri Yrittäjä-lehdessä julkaistu artikkeli Itulan ja LUT-yliopiston välisestä yhteistyöstä, joka mahdollisti Itulan paneelituotannon käynnistämisen. 

Luukku 15: Itulan tekninen johtaja Petri Sormunen on valmistunut tekniikan tohtoriksi LUT-yliopistosta. Lue lisää ja katso kuva joulukalenterista!