KOKONAISVALTAISET ASIANTUNTIJAPALVELUT projektin kaikissa vaiheissa

Kantaviin toimintaperiaatteisiimme kuuluu lupauksemme siitä, että toimimme asiantuntijana aidosti lähellä asiakastamme. Olemme useimmissa kohteissamme mukana projektin kaikissa vaiheissa aina hankesuunnittelusta alkaen. Tämä tarkoittaa sekä ensiluokkaisia ja varmasti kohteeseen soveltuvia tuote- ja järjestelmäratkaisuja että nopeaa reagointia, joustavuutta, toimitusvarmuutta ja teknistä tukea koko projektin ajan.

Alan edelläkävijän mukana on helppoa onnistua

Kehitämme jatkuvasti yhä energiatehokkaampia ratkaisuja omassa laboratoriossamme. Valmistamme innovatiivisia kattosäteilyjärjestelmiä omalla tehtaallamme ainoana Suomessa. Tuotantoprosessimme on suunniteltu niin, että rakentajat, omistajat ja käyttäjät voisivat suoriutua omista liiketoimistaan entistä tehokkaammin. Samalla kehitämme ja jaamme asiantuntijuuttamme koko alan hyödynnettäväksi. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa järjestetyt säännölliset seminaarit ja omat koulutukset kokoavat yhteen alan huippuosaajia ja ammattilaisia.

Asiakkaamme apuna projektin kaikissa vaiheissa

Tuemme asiakastamme järjestelmävalinnassa ja keskitymme löytämään kohteen tarpeisiin sekä asiakkaan asettamiin raameihin parhaiten soveltuvan lämmitys- ja/tai jäähdytysratkaisun. Annamme kohdekohtaiset kustannus- ja säästöarviot, jotta päätöksenteko eri vaihtoehtojen välillä olisi mahdollisimman helppoa. Lämmitys- ja jäähdytyspaneeleihimme voidaan suunnitella integroitavaksi muitakin taloteknisiä päätelaitteita ja tuntoelimiä, jotka voidaan asentaa valmiiksi tehtaallamme. 

Meillä on kyky tehdä energiasimuloinnit, joilla selvitämme kiinteistön energiankulutuksen ja tehontarpeet. Simuloinnissa vertailemme eri LVI-järjestelmillä ja huonelaitteilla saavutettavia sisälämpötilaolosuhteita sekä energiankulutusta. Lisäksi tarjoamme mallilaitemitoitukset.

Toimitukset läheltä ja joustavasti suoraan työmaalle

Toimitamme mittavatkin järjestelmät joustavasti omalta tehtaaltamme Ruokolahdelta. Suomalaisena valmistajana pystymme hoitamaan toimitukset nopeasti ja kustannustehokkaasti. Oman tuotantomme lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman maailmanlaajuisesti tunnettujen valmistajien tuotteita. 

Avaimet käteen -ratkaisulla hyödyt irti kaikista projektin vaiheista

Kun järjestelmä on mallinnettu ja mitoitettu sekä asennustapa ja ulkonäkö on varmistettu avulla, kokonaisuus toimii varmasti suunnitellulla tavalla. Jo projektin alkuvaiheesta asti asiakkaamme tietää projektin hinnan ilman yllätyksiä. Asennuksiin suosittelemme järjestelmämme tuntevia asennusliikkeitä, joilla on jo vuosien kokemus erilaisista rakennuskohteista. Olemalla mukana alusta saakka, haluamme varmistaa, että asiakas on tyytyväinen hankintaansa takuuajan jälkeenkin.

Tekninen tuki aina lähelläsi

Itulan tekninen tuki on käytössäsi kaikissa pulmatilanteissa, vaikka olisimme vain materiaalitoimittajana kohteessa. Toimitusketju on ehjä ja varma kun sama kumppani mitoittaa, valmistaa ja huolehtii logistiikasta.

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse