itucalc - mitoitusohjelma 

Uudella ItuCalc-ohjelmalla suunnittelija tekee kattosäteilijäprojektiensa laitemitoitukset helposti ja nopeasti.

ItuCalc-ohjelmalla mitoitetaan ItuGraf- ja ItuString -säteilypaneelien lämmitys- ja jäähdytystehoja. Mitoitusohjelma mahdollistaa lisäksi säteilijöille yhteensopivien venttiilien, toimilaitteiden ja pumppuryhmien valinnan.

Ota ohjelma käyttöösi veloituksetta rekisteröitymällä alla olevalla lomakkeella. Rekisteröitymisen jälkeen saat henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit kirjautua ohjelmaan osoitteessa www.itucalc.fi. 

 LATAA ItuCalc-käyttöopas

Ohjelmasta julkaistiin  lokakuussa 2019 uusi ItuCalc V2-versio, jossa on mm. seuraavia parannuksia:

  • Mahdollisuus siirtää laskentatuloksen ItuGraf-paneelien visualisointi CAD-ohjelmaan DXF-formaatissa.
  • Laskettavissa lämmitys- ja jäähdytystehot kaikille vakiomittaisille ItuGraf-paneeleille 595 mm, 895 mm ja 1190 mm leveyksissä ja 590 – 2990 mm pituuksissa.
  • Mahdollisuus valita ItuGraf -paneelien asennustapa ja sen vaikutus tehoon. Esimerkiksi alakattomalleista on valittavissa Ecophon- ja Rockfon-reunamallit.
  • Mahdollisuus laskea myös kahden erimittaisen ItuGraf-paneelin yhdistelmätehot rinnan- ja sarjakytkennässä ja visualisoida kokonaisuus sekä siirtää se CAD-ohjelmaan.
  • Lähtöarvojen syöttömahdollisuuksia parannettu – ohjelma muistaa annetut lämmitys-/jäähdytys–lähtöarvot, jolloin eri mittojen sekä yhdistelmien simulointi ja laskenta helpottuu.

 

Rekisteröidy ItuCalc-laskentaohjelman käyttäjäksi