ITUGRAF-ALAKATTOMALLIT

Alakattoon integroitava ITuGraf yhdistää estetiikan ja huippuluokan sisäolosuhteet

Alakatto voidaan vihdoin suunnitella arkkitehtuurin ehdoilla. Kattosäteilypaneelit sulautuvat esteettiseksi kokonaisuudeksi muun kattorakenteen kanssa, sillä ne voidaan toteuttaa minkä tahansa RAL-värin sävyisenä, tasaisella tai perforoidulla pinnalla ja asiakkaan mittojen mukaisesti. Lisäksi paneeliratkaisun antaa paremmat mahdollisuudet arkkitehtuurille ja tilankäytölle, sillä erillisiä pattereita, jotka usein vaikeuttavat huonekalujen sijoittelua, ei tarvita.   

“Lämmitys- ja jäähdytystekniikka on paras silloin, kun sitä ei huomaa. ItuGraf sulautuu alakattoon, jolloin sitä ei edes tunnista lämmitys- tai jäähdytysjärjestelmäksi. Paneelit takaavat myös miellyttävän ympäristön ilman vetoa tai ääntä. Valot voidaan liittää samaan kokonaisuuteen eikä ylimääräisiä pattereita tarvita. Arkkitehtuurisesti ItuGraf on järjestelmänä verraton.” – Pervin Imaditdin, sisustusarkkitehti, Arkval Arkkitehdit Oy

ItuGraf osana Saint-Gobain Ecophon-alakattojärjestelmiä

ItuGraf lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä on räätälöitävissä lukuisiin erilaisiin kohteisiin. Esimerkkinä tästä on yhteistyössä Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy:n kanssa kehitetyt uudet ItuGraf -alakattomallit, jotka integroituvat suoraa Ecophon-moduulikattoihin. 

 
 

Lisätietoa tarjoamistamme alakattoratkaisuista saat ItuGraf alakattomallit -esitteestä ja ottamalla yhteyttä ItuGraf-asiantuntijoihimme

Referenssit


Luhta House, Lahti

Valmistunut: 2013

OKT Akselin, Jyväskylä

Valmistunut: 2014

GLO Hotelli Art, Helsinki

Valmistunut: 2011

As Oy Koralli, Savonlinna

Valmistunut: 2014

Hotelli Puijonsarvi, Kuopio

Valmistunut: 2014

UPM Pääkonttori, Helsinki

Valmistunut: 2013

Omasairaala, Helsinki

Valmistunut: 2013

Medikro, Kuopio

Valmistunut: 2014

OP-Pohjola Vallila, Helsinki

Valmistunut: 2015

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse