ITUGRAF-ALAKATTOMALLIT

ITUGRAF INTEGROITUU ECOPHON-ALAKATTOJÄRJESTELMIIN

Alakatot voidaan viimein suunnitella arkkitehtuurin ehdoilla. Yhteistyössä Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy:n kanssa ItuGraf- lämmitys- ja jäähdytyspaneeleista on kehitetty valmiit mallit, jotka sopivat suoraa Ecophon-alakattojärjestelmiin. Valitsemalla ItuGraf-alakattopaneelin varmistat yhtenäisen ulkoasun ja värimaailman halutun alakattolevyn kanssa. 

ItuGraf-alakattomallit on luotu yhteensopiviksi T24 Focus -tuoteperheen A, Dg, Ds, E ja Lp -reunamalleihin sekä Master-tuoteperheen A, Ds ja E-reunamalleihin. 

>> Lue lisää ItuGraf-alakattomallit -esitteestä! 

  

 

Lisätietoa alakattomalleista ja yhteensopivuuksista saat ottamalla yhteyttä ItuGraf-asiantuntijoihimme. Autamme mielellämme kohteeseesi parhaiten soveltuvan alakaton valitsemisessa. 

 

LATAA MATERIAALIPAKETTI

Sis. teknisen esitteen

LATAA ITUGRAF DETALJIKUVAT

DWG-muodossa

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse