ITUGRAF-ALAKATTOMALLIT

ITUGRAF INTEGROITUU sekä ECOPHON- että rockfon-ALAKATTOJÄRJESTELMIIN

Alakatot voidaan viimein suunnitella arkkitehtuurin ehdoilla. Valitsemalla ItuGraf-alakattopaneelin varmistat yhtenäisen ulkoasun ja värimaailman halutun alakattolevyn kanssa.

Yhteistyössä Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy:n ja Rockfon-alakattovalmistajan kanssa on kehitetty ItuGraf-lämmitys- ja jäähdytyspaneeleista valmiit mallit, jotka sopivat suoraan Ecophon- ja Rockfon-alakattojärjestelmiin.  ItuGraf-alakattomallit on luotu yhteensopiviksi Ecophonin T24 Focus -tuoteperheen A, Dg, Ds, E ja Lp -reunamalleihin sekä Master-tuoteperheen A, Ds ja E-reunamalleihin. ItuGraf-alakattomallit integroituvat myös Rockfon-tuoteperheen A24-, A15-, E24-, M-, X- ja Z-reunamalleihin . 

>> Lue lisää ItuGraf-alakattomallit Ecophon -esitteestä! 

>> Lue lisää ItuGraf-alakattomallit Rockfon -esitteestä! 

  

 

Lisätietoa alakattomalleista ja yhteensopivuuksista saat ottamalla yhteyttä ItuGraf-asiantuntijoihimme. Autamme mielellämme kohteeseesi parhaiten soveltuvan alakaton valitsemisessa. 

 

LATAA MATERIAALIPAKETTI

Sis. teknisen esitteen

LATAA ITUGRAF DETALJIKUVAT

DWG-muodossa

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse