ARKKITEHDEILLE

Alakattoon integroitava kattolämmitys yhdistää estetiikan ja mukavuuden

ItuGraf kattolämmitys ja -jäähdytys toimii säteilypaneeleilla kuten alakattoon integroitava jäähdytyspalkki, mutta luo esteettisesti yhtenäisen kokonaisuuden muun alakattorakenteen kanssa. Kattosäteilypaneeli voidaan myös asentaa kohteisiin saarekerakenteena. Järjestelmä soveltuu hyvin sekä uudis- että korjausrakennuskohteisiin aina isoista rakennuksista pieniin tiloihin asti. ItuGraf tuo lisää mahdollisuuksia arkkitehtuurille ja tilankäytölle, sillä erillisiä pattereita ei tarvita. 

Esteettisyys edellä

Alakatto voidaan nyt vihdoin suunnitella arkkitehtuurin ehdoilla. Kattosäteilypaneelit sulautuvat esteettiseksi kokonaisuudeksi muun kattorakenteen kanssa, sillä ne voidaan toteuttaa minkä tahansa RAL-värin sävyisenä, tasaisella tai perforoidulla pinnalla ja asiakkaan mittojen mukaan. Paneeliratkaisun avulla saadaan kasvatettua huonekorkeutta perinteiseen lattialämmitysjärjestelmään verrattuna. Kotimaista tuotantoa oleva ItuGraf hyödyntää laadukkaita, rakenteeltaan palamattomia ja korroosiovapaita materiaaleja.

“Lämmitys- ja jäähdytystekniikka on paras silloin, kun sitä ei huomaa. ItuGraf sulautuu alakattoon, jolloin sitä ei edes tunnista lämmitys- tai jäähdytysjärjestelmäksi. Paneelit takaavat myös miellyttävän ympäristön ilman vetoa tai ääntä. Valot voidaan liittää samaan kokonaisuuteen eikä ylimääräisiä pattereita tarvita. Arkkitehtuurisesti ItuGraf on järjestelmänä verraton.” – Pervin Imaditdin, sisustusarkkitehti, Arkval Arkkitehdit Oy

ItuGraf osana Saint-Gobain Ecophon -alakattojärjestelmiä

ItuGraf lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä on räätälöitävissä lukuisiin erilaisiin kohteisiin. Esimerkkinä tästä on yhteistyössä Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy:n kanssa kehitetyt uudet ItuGraf -alakattomallit, jotka sopivat suoraa  Ecophon-moduulikattoihin. Uusissa alakattomalleissa yhdistyy esteettisyys, akustiikka ja tekninen toimivuus valmiissa paketissa. 

ItuGraf -alakattomallit on luotu yhteensopiviksi Saint Gobainin Ecophon T24 Focus-tuoteperheen A, Dg, Ds, E ja Lp -reunamallien kanssa sekä T24 Master-tuoteperheen A, Ds ja E -reunamallien kanssa. Lisätietoa uusista alakattomalleista löydät ItuGraf alakattomallit -esitteestä.  

ItuGraf alakattomallit -esite

 

Tervetuloa tutustumaan kohteisiimme

Lisää kuvia ja esimerkkejä erilaisista tilaratkaisuista saat lataamalla ItuGraf -materiaalipaketin sekä tutustumalle referensseihimme. Halutessasi asiantuntijamme vievät sinut mielellään katsomaan kohteita, joissa lämmitys ja jäähdytys on toteutettu ItuGraf -kattosäteilyjärjestelmällä. Uusia alakattomalleja esittelemme mielellämme Vantaan toimipisteessämme. 

 

LATAA ITUGRAF -MATERIAALIPAKETTI

Sis. suunnittelu- ja asennusohjeet

Jätä soittopyyntö

ItuGraf-asiantuntijallemme

Referenssit


Luhta House, Lahti

Valmistunut: 2013

OKT Akselin, Jyväskylä

Valmistunut: 2014

GLO Hotelli Art, Helsinki

Valmistunut: 2011

As Oy Koralli, Savonlinna

Valmistunut: 2014

Hotelli Puijonsarvi, Kuopio

Valmistunut: 2014

UPM Pääkonttori, Helsinki

Valmistunut: 2013

Omasairaala, Helsinki

Valmistunut: 2013

Medikro, Kuopio

Valmistunut: 2014

OP-Pohjola Vallila, Helsinki

Valmistunut: 2015

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse