KIINTEISTÖN OMISTAJILLE

huoleton ja kustannus-tehokas kattolämmitys kaikenkokoisiin kohteisiin 

Kotimainen ItuGraf kattolämmitys ja -jäähdytys tuo kustannussäästöt mukanaan jokaisessa elinkaaren vaiheessa. Investoiminen järjestelmään on edullista, sillä kiinteistön lämmitys ja jäähdytys ratkaistaan yhdellä järjestelmällä. Kattosäteilyjärjestelmä säästää energiaa muihin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin verrattuna. Lisäksi ItuGrafin ansiosta huolto- ja puhtaanapitokustannukset pienenevät merkittävästi. Kiinteistönomistajalle ItuGraf tarkoittaa kustannussäästöjä investointi- ja asennusvaiheissa sekä rakennuksen elinkaaren aikana energiansäästönä ja huoltokustannuksina.

"Itulan ratkaisu on erinomainen, sillä se säästää energiaa ja on huoltovapaa. Meillä sama järjestelmä lämmittää ja jäähdyttää huonetilat, säätää ilmanvaihdon lämpötilan ja jäähdyttää palvelinhuoneen. Maalämmöstä otettu energia saadaan lisäksi uusiokiertoon, sillä huonetiloissa jäähtynyt vesi hyödynnetään palvelinhuoneen jäähdytyksessä ja kerääntynyt hyötylämpö saadaan edelleen uuteen kiertoon.” – Mikko Eloranta, Medikro Oy

CE-hyväksytyt kattosäteilypaneelit asennetaan integroituna alakattoon tai saarekerakennelmina. Paneeli sopii kaikkiin energianlähteisiin ja on vaivattomasti liitettävissä muuhun talotekniikkaan. 

Suomen Yliopistokiinteistöt: tavoitteena taata hyvät työskentelyolosuhteet tilaan kuin tilaan

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) omistaa ja kehittää yliopistojen käytössä olevia kiinteistöjä. Energiatehokkaat ratkaisut sekä miellyttävien olosuhteiden varmistaminen rakennuksen käyttäjille ovat SYK:ille tärkeitä arvoja rakentamisessa. Uuden Medisiina D -toimistotalon järjestelmävalinnassa päädyttiin ItuGrafiin, joka todettiin kustannustehokkaaksi ja säädettävyydeltään erinomaiseksi ratkaisuksi rakennuksen sisäilmatavoitteiden täyttämiseksi.  >> Lue lisää järjestelmävalinnasta!

 

LATAA MATERIAALIPAKETTI

Sis. teknisen esitteen

Jätä soittopyyntö

ItuGraf-asiantuntijallemme

Referenssit


Luhta House, Lahti

Valmistunut: 2013

OKT Akselin, Jyväskylä

Valmistunut: 2014

GLO Hotelli Art, Helsinki

Valmistunut: 2011

As Oy Koralli, Savonlinna

Valmistunut: 2014

UPM Pääkonttori, Helsinki

Valmistunut: 2013

Medikro, Kuopio

Valmistunut: 2014

OP-Pohjola Vallila, Helsinki

Valmistunut: 2015

Grundfos Pääkonttori, Vantaa

Valmistunut: 2015

Kuljetusliike Tuomala, Helsinki

Valmistunut: 2015

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse