KIINTEISTÖN OMISTAJILLE

huoleton ja kustannus-tehokas kattolämmitys kaikenkokoisiin kohteisiin 

ItuGraf lämmitysjärjestelmä on markkinoiden tehokkain kattolämmitys- ja -jäähdytysjärjestelmä. Vaivaton ratkaisu takaa kohteen lämmityksen ja jäähdytyksen kattosäteilypaneeleilla ilman ylimääräistä säätöä tai huoltoa. Järjestelmää käyttää Euroopassa laaja vakiintunut asiakaskunta ja se soveltuu niin pieniin kuin suuriinkin kiinteistöhankkeisiin. Kattosäteilypaneelit takaavat erinomaiset sisäilmasto-olosuhteet ylläpitämällä tasaisen miellyttävän lämpötilan koko tilassa ilman vetoa, pölyä tai ääntä.

Kustannussäästöä ja vaivattomuutta

Itugraf kattolämmitys ja -jäähdytys tuo kustannussäästöt mukanaan jokaisessa vaiheessa. Investoiminen järjestelmään on edullista, sillä kiinteistön lämmitys ja jäähdytys ratkaistaan yhdellä järjestelmällä. Kattosäteilypaneeli säästää energiaa verrattuna muihin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin. Lisäksi ItuGrafin ansiosta huolto- ja puhtaanapitokustannukset pienenevät merkittävästi. Kiinteistönomistajalle ItuGraf tarkoittaa kustannussäästöjä investointi- ja asennusvaiheissa sekä rakennuksen elinkaaren aikana energiansäästönä ja huoltokustannuksina.

"Itulan ratkaisu on erinomainen, sillä se säästää energiaa ja on huoltovapaa. Meillä sama järjestelmä lämmittää ja jäähdyttää huonetilat, säätää ilmanvaihdon lämpötilan ja jäähdyttää palvelinhuoneen. Maalämmöstä otettu energia saadaan lisäksi uusiokiertoon, sillä huonetiloissa jäähtynyt vesi hyödynnetään palvelinhuoneen jäähdytyksessä ja kerääntynyt hyötylämpö saadaan edelleen uuteen kiertoon.” – Mikko Eloranta, Medikro Oy

CE-hyväksytyt kattosäteilypaneelit asennetaan integroituna alakattoon tai saarekerakennelmina. Paneeli sopii kaikkiin energianlähteisiin ja on vaivattomasti liitettävissä muuhun talotekniikkaan. ItuGraf ei tarvitse erillistä kondenssivesiviemäröintiä.

  

LATAA ITUGRAF -MATERIAALIPAKETTI

Sis. suunnittelu- ja asennusohjeet

Jätä soittopyyntö

ItuGraf-asiantuntijallemme

Referenssit


Luhta House, Lahti

Valmistunut: 2013

OKT Akselin, Jyväskylä

Valmistunut: 2014

GLO Hotelli Art, Helsinki

Valmistunut: 2011

As Oy Koralli, Savonlinna

Valmistunut: 2014

UPM Pääkonttori, Helsinki

Valmistunut: 2013

Medikro, Kuopio

Valmistunut: 2014

OP-Pohjola Vallila, Helsinki

Valmistunut: 2015

Grundfos Pääkonttori, Vantaa

Valmistunut: 2015

Kuljetusliike Tuomala, Helsinki

Valmistunut: 2015

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse