LVI-SUUNNITTELIJOILLE

erikokoisten tilojen tehokkaaseen lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen

ItuGraf -kattosäteilyjärjestelmän avulla tilojen lämmönsäätely on tehokasta, eikä erillisiä pattereita tarvita. Investoiminen on edullista kohteiden lämmityksen ja jäähdytyksen tullessa samassa paketissa ilman pattereita tai ulkoyksiköitä. Järjestelmä on vaivaton, sillä se ei vaadi huoltoa ja sen käyttöikä on pitkä. Huonekohtaisten lämpötilojen säätö onnistuu vaivattomasti helppokäyttöisellä Itula-automatiikalla. Järjestelmä ei myöskään tarvitse kondenssivesiviemäröintiä.

"ItuGraf on tehoiltaan erinomainen, sillä sen pinta-alan ja tehon suhde on huippuluokkaa. Lisäksi ItuGraf on suomalainen – laatuun voi luottaa, toimitusajat ovat lyhyitä ja tavarat toimitetaan sovitusti.” - Timo Svahn, Johtava asiantuntija, Ramboll Oy

ItuGraf -kattosäteilyjärjestelmä on helposti integroitavissa muuhun talotekniikkaan. Suomessa valmistetut ja CE-hyväksytyt ItuGraf-paneelit sopivat yhteen kaikkien energialähteiden kanssa. Paneeleille on saatavilla valmiit tuotemallit CAD- suunnitteluohjelmiin.

 

Uusi ItuCalc-mitoitusohjelma on luotu helpottamaan suunnittelijan työtä

Itula on kehittänyt uuden mitoitusohjelman, jolla mitoitetaan ItuGraf- ja ItuString-kattosäteilypaneelien lämmitys- ja jäähdytystehoja. ItuCalc mahdollistaa lisäksi säteilijöille yhteensopivien venttiilien, toimilaitteiden ja pumppuryhmien valinnan. 

Rekisteröitymällä ItuCalc-ohjelman käyttäjäksi, voit hyödyntää ohjelmaa veloituksetta kaikissa projekteissasi ja saat aina käyttöösi ohjelman uusimmat ominaisuudet! 

 

LATAA MATERIAALIPAKETTI

Sis. teknisen esitteen

LATAA ITUGRAF DETALJIKUVAT

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse