LVI-SUUNNITTELIJOILLE

erikokoisten tilojen tehokkaaseen lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen

ItuGraf -kattolämmitys- ja -jäähdytysjärjestelmän avulla tilojen lämmönsäätely on tehokasta, eikä erillisiä pattereita tarvita. ItuGraf -kattosäteilyjärjestelmä tuo samassa järjestelmässä sekä lämmityksen että jäähdytyksen. Alakattorakenteisiin integroituvat tai saarekerakennelmina asennettavat kattosäteilypaneelit luovat tilaan nopeasti tasaisen lämpötilan. Kattosäteilypaneelit soveltuvat monipuolisesti sekä suurten rakennusten että pienien tilojen lämmönsäätelyyn uudisrakennuksista saneerauskohteisiin. 

Tehoa ja vaivattomuutta

ItuGraf on markkinoiden tehokkain kattosäteilyjärjestelmä, joka säästää energiaa ja ympäristöä. Investoiminen on edullista kohteiden lämmityksen ja jäähdytyksen tullessa samassa paketissa ilman pattereita tai ulkoyksiköitä. Järjestelmä on vaivaton, sillä se ei vaadi huoltoa ja sen käyttöikä on pitkä. Järjestelmä ei myöskään tarvitse kondenssivesiviemäröintiä.

ItuGraf takaa miellyttävät sisäilmasto-olosuhteet luoden tilaan tehokkaasti miellyttävän lämpötilan ilman pölyä, vetoa tai ääntä. Järjestelmä reagoi nopeasti lämmityksen tai jäähdytyksen tarpeeseen ja ylläpitää tasaisen lämpötilan koko tilassa. Huonekohtaisten lämpötilojen säätö onnistuu vaivattomasti helppokäyttöisellä Itula-automatiikalla. 

"ItuGraf on tehoiltaan erinomainen, sillä sen pinta-alan ja tehon suhde on huippuluokkaa. Lisäksi ItuGraf on suomalainen – laatuun voi luottaa, toimitusajat ovat lyhyitä ja tavarat toimitetaan sovitusti.” - Timo Svahn, Johtava asiantuntija, Ramboll Oy

ItuGraf -kattosäteilyjärjestelmä on helposti integroitavissa muuhun talotekniikkaan. Suomessa valmistetut ja CE-hyväksytyt ItuGraf-paneelit sopivat yhteen kaikkien energialähteiden kanssa. Paneeleille on saatavilla valmiit tuotemallit CAD- suunnitteluohjelmiin.

Uusi ItuCalc-laskentaohjelma on luotu helpottamaan suunnittelijan työtä!

Itula on kehittänyt uuden laskentaohjelman, jolla mitoitetaan ItuGraf- ja ItuString-kattosäteilypaneelien lämmitys- ja jäähdytystehoja. Uusi ItuCalc-laskentaohjelma mahdollistaa lisäksi säteilijöille yhteensopivien venttiilien, toimilaitteiden ja pumppuryhmien valinnan. 

Rekisteröitymällä ItuCalc-ohjelman käyttäjäksi, voit hyödyntää ohjelmaa veloituksetta kaikissa projekteissasi ja saat aina käyttöösi ohjelman uusimmat ominaisuudet! 

LATAA ITUGRAF -MATERIAALIPAKETTI

Sis. suunnittelu- ja asennusohjeet

LATAA ITUGRAF DETALJIKUVAT

Referenssit


OKT Akselin, Jyväskylä

Valmistunut: 2014

Derby Business Park, Espoo

Valmistunut: 2012

As Oy Koralli, Savonlinna

Valmistunut: 2014

Hotelli Puijonsarvi, Kuopio

Valmistunut: 2014

UPM Pääkonttori, Helsinki

Valmistunut: 2013

Omasairaala, Helsinki

Valmistunut: 2013

Medikro, Kuopio

Valmistunut: 2014

OP-Pohjola Vallila, Helsinki

Valmistunut: 2015

Kuljetusliike Tuomala, Helsinki

Valmistunut: 2015

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse