RAKENNUSLIIKKEILLE

liike- ja asuinkohteisiin lämmityskustannuksilla
myös jäähdytys 

Kotimainen ItuGraf on markkinoiden tehokkain lämmitys- ja jäähdytyspaneelijärjestelmä. Energiaa ja ympäristöä säästävä ItuGraf luo tilaan tehokkaasti tasaisen miellyttävän lämpötilan ilman pölyä, vetoa tai ääntä, ja parantaa siten merkittävästi sisäolosuhteita. Järjestelmä on kustannuksiltaan edullinen, sillä se tuo samassa järjestelmässä sekä lämmityksen että jäähdytyksen. Palamattomasta ja korroosiovapaasta materiaalista valmistetut laadukkaat CE-hyväksytyt paneelit sopivat yhteen kaikkien energialähteiden kanssa.   Huoltovapaa ja pitkäikäinen järjestelmä sopii erinomaisesti sekä asuinrakennusten että liikekiinteistöjen lämmönhallintaan niin uudis- kuin korjausrakentamisessakin.

"Meillä hintakilpailu on kovaa ja tuotteelta vaaditaan monipuolisuutta. ItuGraf on ollut meille jo useissa kohteissa hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu. Se on sopinut erinomaisesti erilaisiin alakattorakenteisiin ja vapaaseen asennukseen – myös arkkitehtiä miellyttäen. ” - Tapani Nousiainen, Talotekniikkajohtaja, SRV

huippuluokan työskentelyolosuhteet ja korkea hygieniataso

Miellyttävän tasaisen ja vedottoman lämmityksen ja jäähdytyksen sekä tilakohtaisen säädettävyyden ansiosta paneelijärjestelmällä saadaan aikaan merkittäviä parannuksia työskentelyolosuhteisiin. Säteilypaneelit reagoivat nopeasti lämmityksen tai jäähdytyksen tarpeeseen, joten lämpötila saadaan aina pidettyä tarkasti haluttuna riippumatta sisäisistä tai ulkoisista lämpökuormista rakennuksessa.

ItuGraf vastaa korkeisiin hygieniavaatimuksiin, sillä ilman puhaltimia toimiva järjestelmä ei kierrätä epäpuhtauksia ilmassa ja sileäpintaiset paneelit eivät kerää likaa ja pölyä. Tämän ansiosta ItuGraf soveltuu erinomaisesti myös tiloihin, joiden hygieniavaatimukset ovat korkeat, ja järjestelmä onkin käytössä useissa sairaaloissa. 

JÄÄHDYTYS KILPAILUETUNA ASUINKERROSTALOISSA

Asuinrakentamisessa ItuGraf tarjoaa ainutlaatuisen kilpailuedun, koska se tuo mahdollisuuden jäähdytykseen. Uudiskohteissa jäähdytyksen merkitys korostuu ja vaikuttaa keskeisesti ostopäätökseen. Kattolämmityksen ansiosta rakennusliike voi toteuttaa erittäin kustannustehokkaasti lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmän. 

ITULAN ITUGRAF-KATTOSÄTEILYJÄRJESTELMÄN EDUT

 • markkinoiden tehokkain paneeli grafiittitäytteen erinomaisen lämmönjohtavuuden ansiosta*
 • kustannustehokas investoida ja käyttää
 • säästää energiaa ja ympäristöä
 • reagoi nopeasti lämmityksen tai jäähdytyksen tarpeeseen
 • yhteensopiva kaikkien energialähteiden kanssa 
 • valmis matalaenergiaratkaisu
 • luo tasaisen miellyttävän lämmönjaon koko tilaan
 • vastaa korkeisiin hygieniavaatimuksiin
 • ei levitä epäpuhtauksia ilmassa, ei tuota vetoa tai ääntä
 • ei tarvitse kondenssivesiviemäröintiä
 • sopii sekä uudis- että saneerauskohteisiin
 • muuntojoustava
 • takaa optimaaliset asuin- ja työskentelyolosuhteet
 • huoltovapaa ja pitkäikäinen järjestelmä

 * ItuGraf-paneelin 600x3000 jäähdytysteho 135 W/m², dT=10 K (EN 14240) ja lämmitysteho 219 W/m² dT=16 (EN 14037-2).

OLEMME SUOMEN JOHTAVA PANEELIJÄRJESTELMIEN TOIMITTAJA JA MEILLÄ ON VUOSIKYMMENTEN KOKEMUS ERILAISTEN KATTOSÄTEILYPROJEKTIEN TOTEUTUKSISTA.

 

LATAA MATERIAALIPAKETTI

Sis. teknisen esitteen

LATAA ITUGRAF DETALJIKUVAT

DWG-muodossa

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse