RAKENNUSLIIKKEILLE

liike- ja asuinkohteisiin lämmityskustannuksilla
myös jäähdytys 

Kotimainen ItuGraf on markkinoiden tehokkain lämmitys- ja jäähdytyspaneelijärjestelmä. Energiaa ja ympäristöä säästävä ItuGraf luo tilaan tehokkaasti tasaisen miellyttävän lämpötilan ilman pölyä, vetoa tai ääntä, ja parantaa siten merkittävästi sisäolosuhteita. Järjestelmä on kustannuksiltaan edullinen, sillä se tuo samassa järjestelmässä sekä lämmityksen että jäähdytyksen. Palamattomasta ja korroosiovapaasta materiaalista valmistetut laadukkaat CE-hyväksytyt paneelit sopivat yhteen kaikkien energialähteiden kanssa.   Huoltovapaa ja pitkäikäinen järjestelmä sopii erinomaisesti sekä asuinrakennusten että liikekiinteistöjen lämmönhallintaan niin uudis- kuin korjausrakentamisessakin.

"Meillä hintakilpailu on kovaa ja tuotteelta vaaditaan monipuolisuutta. ItuGraf on ollut meille jo useissa kohteissa hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu. Se on sopinut erinomaisesti erilaisiin alakattorakenteisiin ja vapaaseen asennukseen – myös arkkitehtiä miellyttäen. ” - Tapani Nousiainen, Talotekniikkajohtaja, SRV

huippuluokan työskentelyolosuhteet ja korkea hygieniataso

Miellyttävän tasaisen ja vedottoman lämmityksen ja jäähdytyksen sekä tilakohtaisen säädettävyyden ansiosta paneelijärjestelmällä saadaan aikaan merkittäviä parannuksia työskentelyolosuhteisiin. Säteilypaneelit reagoivat nopeasti lämmityksen tai jäähdytyksen tarpeeseen, joten lämpötila saadaan aina pidettyä tarkasti haluttuna riippumatta sisäisistä tai ulkoisista lämpökuormista rakennuksessa.

ItuGraf vastaa korkeisiin hygieniavaatimuksiin, sillä ilman puhaltimia toimiva järjestelmä ei kierrätä epäpuhtauksia ilmassa ja sileäpintaiset paneelit eivät kerää likaa ja pölyä. Tämän ansiosta ItuGraf soveltuu erinomaisesti myös tiloihin, joiden hygieniavaatimukset ovat korkeat, ja järjestelmä onkin käytössä useissa sairaaloissa. 

JÄÄHDYTYS KILPAILUETUNA ASUINKERROSTALOISSA

Asuinrakentamisessa ItuGraf tarjoaa ainutlaatuisen kilpailuedun, koska se tuo mahdollisuuden jäähdytykseen. Uudiskohteissa jäähdytyksen merkitys korostuu ja vaikuttaa keskeisesti ostopäätökseen. Kattolämmityksen ansiosta rakennusliike voi toteuttaa erittäin kustannustehokkaasti lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmän. 

 

LATAA ITUGRAF -MATERIAALIPAKETTI

Sis. suunnittelu- ja asennusohjeet

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

ItuGraf-asiantuntijallemme

Referenssit


Luhta House, Lahti

Valmistunut: 2013

OKT Akselin, Jyväskylä

Valmistunut: 2014

GLO Hotelli Art, Helsinki

Valmistunut: 2011

Derby Business Park, Espoo

Valmistunut: 2012

As Oy Koralli, Savonlinna

Valmistunut: 2014

UPM Pääkonttori, Helsinki

Valmistunut: 2013

Medikro, Kuopio

Valmistunut: 2014

OP-Pohjola Vallila, Helsinki

Valmistunut: 2015

Grundfos Pääkonttori, Vantaa

Valmistunut: 2015

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse