RAKENNUSLIIKKEILLE

liike- ja asuinkohteisiin lämmityskustannuksilla
myös jäähdytys 

Kotimainen ItuGraf on markkinoiden tehokkain kattolämmitys- ja -jäähdytysjärjestelmä. ItuGraf -järjestelmä on kustannuksiltaan edullinen, sillä se tuo samassa järjestelmässä sekä lämmityksen että jäähdytyksen. Kohteisiin ei tarvitse asentaa erillisiä pattereita tai huoneistokohtaisia ulkoyksiköitä. Ratkaisu sopii erinomaisesti sekä kerrostalojen että liikekiinteistöjen lämmönhallintaan. Kattosäteilypaneelit luovat tilaan tehokkaasti miellyttävän lämpötilan ilman vetoa, pölyä tai ääntä, ja siten parantavat merkittävästi sisäilmasto-olosuhteita. Paneelit sulautuvat esteettisesti alakattorakenteisiin. 

"Meillä hintakilpailu on kovaa ja tuotteelta vaaditaan monipuolisuutta. ItuGraf on ollut meille jo useissa kohteissa hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu. Se on sopinut erinomaisesti erilaisiin alakattorakenteisiin ja vapaaseen asennukseen – myös arkkitehtiä miellyttäen. ” - Tapani Nousiainen, Talotekniikkajohtaja, SRV

Toimistot ja julkiset tilat

ItuGraf -kattolämmityksen ansiosta toimistotiloihin tai julkisiin kohteisiin ei tarvitse asentaa erillisiä pattereita tai tilakohtaisia ulkoyksiköitä. Sileät kattosäteilypaneelit korvaavat jäähdytyspalkit, jolloin toteutuu samalla sekä hyvännäköinen alakatto että jäähdytys. Paneelit voidaan asentaa myös kelluvana rakenteena ilman erillistä alakattoa.

ItuGraf takaa vedottoman ja tasaisen lämmityksen sekä jäähdytyksen koko tilaan. Ilman puhaltimia toimiva kattosäteilyjärjestelmä ei kierrätä epäpuhtauksia ilmassa ja sileäpintaiset paneelit eivät kerää likaa ja pölyä. Perinteisiin patterijärjestelmiin verrattuna paneelit on myös helppo pitää puhtaana. Tämän ansiosta ItuGraf soveltuu erinomaisesti myös tiloihin, joiden hygieniavaatimukset ovat korkeat, ja järjestelmä onkin käytössä muun muassa useissa sairaaloissa. 

Asuinkerrostalot

ItuGraf tarjoaa ainutlaatuisen kilpailuedun, koska se tuo mahdollisuuden jäähdytykseen. Uudiskohteissa jäähdytyksen merkitys kilpailuetuna korostuu ja vaikuttaa ostopäätökseen. Kattolämmityksen ansiosta rakennusliike voi toteuttaa erittäin kustannustehokkaasti lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmän. Myöskään erillisiä pattereita tai huoneistokohtaisia ulkoyksiköitä ei tarvita.

ItuGraf -paneeleilla on Euroopassa laaja vakiintunut asiakaskunta. Merkittävimmät edut ovat kustannus- ja energiatehokkuudessa. Palamattomasta ja korroosiovapaasta materiaalista valmistetut laadukkaat CE-hyväksytyt paneelit sopivat yhteen kaikkien energialähteiden kanssa. Lisätietoja ja kuvia ItuGraf -paneeleista asuinrakentamisessa löydöt uusimmasta esitteestämme!  

 

KOy Koralli Savonlinnassa lämpenee ja jäähtyy ItuGraf-paneeleilla. Simo Leinonen Savonlinnan LVI-Palvelusta kertoo, miksi he valitsivat kohteeseen juuri ItuGraf-paneelit. Päätöksessä ratkaisevia tekijöitä olivat ItuGrafin asennus, säätö ja käyttömukavuus. Itulan hallituksen puheenjohtaja Jukka Itkonen puolestaan kertoo samoista asioista toimittajan näkökulmasta.

Tule tutustumaan kohteisiimme ja lataa materiaaleja käyttöösi 

Asiantuntijamme vievät sinut mielellään tutustumaan kohteisiin, joissa lämmitys ja jäähdytys on toteutettu ItuGraf -järjestelmällä. Saat meihin yhteyden nopeasti ja vaivattomasti jättämällä yhteystietosi lyhyen viestin kanssa sivun alaosassa olevalla lomakkeella tai jättämällä soittopyynnön. Syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan vihreään laatikkoon pääset lataamaan erilaisia ItuGraf -materiaaleja kuten uusimmat esitteet sekä asennus- ja suunnitteluohjeet. 

 

LATAA ITUGRAF -MATERIAALIPAKETTI

Sis. suunnittelu- ja asennusohjeet

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

ItuGraf-asiantuntijallemme

Referenssit


Luhta House, Lahti

Valmistunut: 2013

OKT Akselin, Jyväskylä

Valmistunut: 2014

GLO Hotelli Art, Helsinki

Valmistunut: 2011

Derby Business Park, Espoo

Valmistunut: 2012

As Oy Koralli, Savonlinna

Valmistunut: 2014

UPM Pääkonttori, Helsinki

Valmistunut: 2013

Medikro, Kuopio

Valmistunut: 2014

OP-Pohjola Vallila, Helsinki

Valmistunut: 2015

Grundfos Pääkonttori, Vantaa

Valmistunut: 2015

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse