itula isännöi green energy showroom -verkostotilaisuutta

tervetuloa ges-tilaisuuteen (2).png

Kommentit

Jätä vastaus
(Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.)

 

Energiatehokkailla lämmitys- ja jäähdytysratkaisuillaan Green Energy Showroom -verkoston kuukauden yritykseksi valittu Itula Oy järjestää GES-verkoston jäsenyrityksille verkostotilaisuuden pääkonttorillaan Ruokolahden Puntalassa 8.9. Tilaisuudessa kuullaan kokemuksia tuotannon käynnistämisestä ja kehittämisestä sekä kansainvälistymisestä Itulan hallituksen puheenjohtajan Jukka Itkosen kertomana. Tämän jälkeen vieraat pääsevät tehdaskierrokselle tutustumaan oman tuotekehityksen tuloksena syntyneen markkinoiden tehokkaimman kattosäteilyjärjestelmän, ItuGrafin, tuotantoon. Tilaisuuden lopuksi Itulan tuotekehityspäällikkö, tohtorikoulutettava Petri Sormunen puhuu LUT-Saimia-Itula -yhteistyöstä, ja Ari Saukkonen kertoo verkoston tuoreimmat uutiset. 

Toivotamme kaikkien verkoston jäsenyhteisöjen ja -yritysten henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi verkostoitumaan ja viihtymään. Tilaisuus alkaa aamukahvilla klo 9 ja päättyy noin klo 11. Löydät meidät osoitteesta Raudustie 3, 56510 Puntala. 

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta painikkeesta 1.9. mennessä! 

ILMOITTAUDU

 

Mikäli Sinulla on kysyttävää tilaisuudesta, vastaamme mielellämme.
Ota yhteyttä:
 
Satu Pellinen 
p. 0400 245 710
satu.pellinen@itula.fi 

 

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse