Hotorautaneuvosten kesäpäivät Lappeenrannassa: Itula aktiivisesti mukana järjestelyissä

Saimaa.jpgLauantai-iltana kaupungilla voi nähdä krashaania kantavia Hotorautaneuvoksia matkalla satamaan risteilylle ja juhlaillalliselle.
 

Kommentit

Jätä vastaus
(Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.)

Yli 60 Hotoraudan Vääntäjien Korkean Raadin Neuvosta seuralaisineen ympäri Suomea saapuu Lappeenrantaan viettämään kesäpäiviä 18-20.8.2017. Kesäpäivien teemana on vihreät teot. Vihreistä teoista ovat esillä kestävän kehityksen ratkaisut, jotka tähtäävät ilmastonmuutoksen torjumiseen, jätteiden kierrättämiseen ja vesistöjen kunnostamiseen. Lappeenranta on toiminut edelläkävijänä useissa kestävän kehityksen ratkaisuissa, ja kaupungista onkin tulossa ympäristöä säästävän toiminnan mallikaupunki. Kesäpäivien ohjelmaan kuuluvalla Greenreality-kierroksella Hotorautaneuvokset tutustuvat muun muassa maailman ekologisimmaksi valittuun LUT Green Campukseen.

Hotoraudalla tarkoitetaan onttoa putkea.  Hotoraudan Vääntäjien Korkea Raati toimii Suomen LVI-liitossa, joka on LVI-alan yhteistyö- ja koulutusjärjestö. Neuvoksiksi valitaan vuosittain LVI-alalla ja yhdistystoiminnassa ansioituneita henkilöitä. Neuvoksina on alan senioreita, mutta myös aktiivisesti yritys-, tutkimus- ja koulutustoiminnassa mukana olevia ansioituneita henkilöitä. Lappeenrannan kesäpäiville osallistuu mm. kunniapuheenjohtaja, Helsingin kaupungin johtajana vuosina 1991-1996 toiminut Kari Rahkamo, Suomen LVI-liiton toiminnanjohtaja Tiina Strand ja puheenjohtajaneuvos Kalevi Hyvärinen.  Saimaan LVI-yhdistyksessä Neuvoksia on viisi, joihin kuuluu myös Itula Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Itkonen. Itula Oy on vihreän Lappeenrannan kuukauden yritys energiatehokkailla lämmitys- ja jäähdytysratkaisuillaan. Itulan hallituksen puheenjohtaja Jukka Itkonen toimii yhdessä Martti Alanderin ja Irma Wellingin kanssa kesäpäivien järjestelytoimikunnassa, vihreässä triossa, joka vastaa tapahtuman ohjelmasta ja järjestelyistä.

hotojen infopaketit (2).pngItulalla ollaan työstetty innokkaasti tapahtuman materiaaleja ja markkinointia.

Myös Itulan markkinointi on ollut mukana mahdollistamassa tapahtumaa suunnittelemalla ja tuottamalla tilaisuudessa tarvittavat materiaalit sekä järjestämällä neuvoksille ja heidän seuralaisilleen kaupunki-infopaketit, jotka sisältävät kattavasti tietoa Lappeenrannan kaupungista, yliopistosta ja paikallisista yrityksistä kestävän kehityksen näkökulmasta. Infopaketit esittelevät kesäpäivien vieraille muun muassa Lappeenrannan vihreää tulevaisuutta luovan Greenreality-toimintamallin sekä aktiivisesti toimivan paikallisen energia- ja ympäristöalan verkoston Green Energy Showroomin (GES). Lappeenrannan kaupunki on tarjonnut Itulan markkinoinnin käyttöön tarvittavat esitemateriaalit sekä kangaskassit, joihin infopaketit koottiin.

 

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse