Itula_lattialammitys_04_20052016.png

lattialämmitystä kaikkiin sisätiloihin

Laadukkaat ja taloudelliset lattialämmitysjärjestelmät ovat kuuluneet Itulan valikoimaan yrityksen perustamisesta saakka. Tähän mennessä, 25 vuoden ajalta, Itulan lämpimiä lattioita löytyy jo reippaasti yli miljoona neliömetriä – ja lisää tulee kiihtyvällä vauhdilla. Kohteina on uusia ja saneerattavia pientaloja ja vaativia suurkohteita, esimerkiksi kerrostaloja, vanhustentaloja ja autotaloja. Laajan jälleenmyyntiverkoston ansiosta Itulan lattialämmitys- ja lattiaviilennysratkaisut ovat saatavilla ympäri Suomen. Itulan järjestelmät ovat yhteensopivia kaikkien energiamuotojen kanssa.

Asiantunteva suunnittelu ja kestävät komponentit avainasemassa

Itulan tuotteistaman lattialämmityksen suurimpina asiakasryhminä ovat putki- ja rakennusliikkeet, joille Itula toimittaa sopimuksen mukaan joko lattialämmityksen komponentit osina tai toimii kokonaisvaltaisena kumppanina projektin kaikissa vaiheissa. Kummassakin tapauksessa palveluun kuuluu aina perusosana ammattitaitoinen ja kohteeseen tarkasti räätälöity suunnittelu.

Itula haluaa aina tarjota asiakkailleen parhaita ja kestävimpiä ratkaisuja. Esimerkiksi lattialämmitysjärjestelmien osalta suositellaan nopeasti reagoivia termostaatteja sekä energiahävikkiä pienentäviä ylöspäin säteileviä eristäviä asennusalustoja parhaan kokonaisuuden säätönopeuden saamiseksi. Itula suosittelee käyttämään laadukasta ja paremmin kestävää komposiittiputkea yleisemmin käytetyn muoviputken sijaan.

Energiatehokas ja helposti asennettava

Itulan energiatehokas lattialämmitysjärjestelmä koostuu komposiittiputkesta, valmiiksi kasatusta, helpposäätöiset virtausmittarit sisältävästä RST- tai messinkijakotukista sekä säätöjärjestelmästä. Helposti ja nopeasti asennettavissa ja käyttäjäystävällisissä lattialämmitysjärjestelmissä käytetään ainoastaan laadukkaita, eurooppalaisia komponentteja.

Meiltä voi tilata muista alan toimijoista poiketen myös esimerkiksi samaan verkostoon integroitavat kylpyhuone-ja lämmityspatterit säätölaitteineen. Valikoimasta löytyvät mm. Zehnder-kylpyhuonepatterit ja Oventropin Unibox-säätölaitteet. Tyylikkäitä kylpyhuonepattereita voidaan nimestään huolimatta käyttää myös muissa tiloissa, esimerkiksi eteisissä ja kodinhoitohuoneissa kuivauspatterina helpottamassa aktiivisen perheen arkea. Unibox-säätöjärjestelmän avulla lämpöpatterit voidaan helposti yhdistää lattialämmitysjärjestelmään. Samalla saadaan lisää mukavuutta huonekohtaisen lämpötilan säätelyyn. Räätälöity omavoimainen Unibox-ratkaisu on yleistynyt vauhdilla.

Helpotusta kesään – Itulan lattiaviilennysjärjestelmä voidaan asentaa myös vanhoihin lattialämmityskohteisiin

Itulalla on pitkä kokemus myös lattiaviilennyksistä ja se onkin alan pioneereja Suomessa. Lattiaviilennyksessä hyödynnetään vesikiertoisen lattialämmityksen verkostoa, joten erillisiä viilennyksen jakolaitteita ei tarvita. Viilennyksen jako eri huonetiloihin on äänetöntä ja vedotonta. Itulan tehdasvalmisteinen viilennysjärjestelmä ja automatiikka sisältää kaikki tarvittavat komponentit lattialämmitystä ja -viilennystä varten.

Itulan konsepti on yhteensopiva myös muiden yritysten lattialämmitysjärjestelmien kanssa. Mikäli vanhassa lattialämmityskohteessa on energiamuotona maalämpö, Itulan lattiaviilennysjärjestelmä saadaan asennettua ilman lattioiden aukaisemista ja energia on miltei ilmaista.

Haluatko tietää lisää lattialämmitys- ja viilennysjärjestelmistämme?

Ota yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai lue lisää täältä. Kerromme mielellämme lisää. 

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse