ITULAN LABORATORIO TUOTEKEHITYKSEN TUKENA

1 lab_foto.jpg

Tuotekehitykseen ja laadun varmistamiseen suunniteltu laboratoriomme sijaitsee Ruokolahden tehtaan yhteydessä. Suomessa alallaan ainutlaatuinen laboratorio on tämän vuoden aikana otettu aktiiviseen käyttöön. Jatkossa toiminta tarkoittaa entistä tehokkaampaa tuotekehitystä ja nopeampaa reagointikykyä, mikä asiakkaidemme näkökulmasta tuo sekä luotettavuutta että entistä kustannustehokkaampia ja räätälöidympiä ratkaisuja. Käynnissä on jo yhteistyöprojekteja, joista tulemme kertomaan pian lisää. 

Jatkuva kehitys

Jatkuva tuotekehitys takaa asiakkaillemme entistä kustannustehokkaammat ja monipuolisemmat ratkaisut. Tällä hetkellä mittaamme laboratoriossamme uusien tuotteiden prototyyppejä ja vertailemme erilaisten teknisten valintojen vaikutuksia tuotteen lämmitys- ja jäähdytystehoihin. Voimme jatkossa tehokkaammin kehittää ratkaisuja, jotka ovat mahdollisimman kustannus- ja energiatehokkaita, helpompia asentaa sekä entistä paremmin muihin järjestelmiin, kuten alakattoratkaisuihin, integroituvia.

Helpotusta sertifiointiprosessiin  

Kaikki paneelituotteet käyvät läpi sertifiointiprosessin auktorisoidussa laboratoriossa. Testausten perusteella direktiivit täyttävälle tuotteelle myönnetään muun muassa CE-merkintä. Lähimmät auktorisoidut laboratoriot sijaitsevat Keski-Euroopassa, joka tarkoittaa usein pitkää tuotekehitysprosessia. Oman laboratoriomme ansiosta pystymme hakemaan optimaaliset teho- ja muut tekniset ratkaisut ennen sertifiointia. 

Joustavuutta omasta laboratoriosta 

Sen lisäksi, että oma laboratorio takaa nopeamman sertifiointiprosessin, myös asiakkaamme hyötyvät sen tuomasta joustavuudesta. Parhaillaan on käynnissä yhteistyöprojekteja asiakkaidemme kanssa. Kehitämme yhdessä täysin räätälöityä toteutusta ja tutkimme, kuinka pystymme mahdollisimman tehokkaasti toteuttamaan asiakkaamme erityisiä tarpeita vastaavan järjestelmäkokonaisuuden. 

Yhteistyötä korkeakoulujen kanssa

Ainutlaatuinen laboratoriomme antaa myös hedelmällisen pohjan yhteistyölle yliopistojen  ja ammattikorkeakoulujen kanssa. Aktiivisessa yhteistyössä meillä on tuotekehityksessä mukana kolmas osapuoli, joka pystyy toteamaan mittaustulosten validiuden. Tulevaisuudessa laboratorio voi hyödyttää paitsi korkeakouluja opetusmielessä, myös lisätä Itulan toiminnan joustavuutta. Jatkossa yhteistyön vahvistaminen on yksi laboratoriota koskevista kehityshankkeistamme.

Kerron mielelläni lisää laboratoriosta! Ota yhteyttä!

Yhteistyöterveisin Jukka
0400 551 511
jukka.itkonen@itula.fi

Kommentit

Jätä vastaus
(Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.)

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse