Itulassa myös toimistoväki perehdytetään LVI-alaan

Asiakkaille järjestettävien koulutusten lisäksi Itula kouluttaa omaa henkilökuntaansa säännöllisesti. Yksi koulutusjaksoista, LVI-perusteet on tarkoitettu esimerkiksi hallinnon, tuotannon ja varastoinnin työntekijöille, joilla ei ole LVI-alan tutkintoa. Keväällä päättynyt kymmenen kuukauden pituinen opetusjakso perehdytti seitsemän itulalaista LVI-alaan kahden kouluttajan voimin.

Koulutus järjestettiin 10 kk ajan, kesäloma-aika poislukien, aina maanantai-iltaisin. Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä, vesi- ja viemärijärjestelmä sekä ilmanvaihto-opintokokonaisuudet antoivat osallistujille kattavan kokonaiskuvan LVI-alasta, lisäksi koulutukseen kuului opintojakso aina ajankohtaisesta energiatehokkuudesta. Koulutus nivottiin vahvasti Itulan omaan laajaan tuotevalikoimaan. Opintoihin kuului myös aktiivista itseopiskelua sekä lopputentti. Kouluttajina toimivat Itulan tytäryhtiö HC-Engineeringin toimitusjohtaja Mika Komulainen sekä LVI-opettaja Seppo Lakka Taitolakka Oy:stä.

Itula_messutMilanossa.png

Koulutus huipentui messumatkaan Milanossa. Kerromme lisää matkasta myöhemmin. 

Innostunutta palautetta, konkreettisuutta omaan työhön

Toisen kerran järjestetyn koulutuksen palaute on ollut innostunutta. Osallistujat kertovat, että kokonaiskuvan saaminen alasta ja Itulan tuotteista on tuonut omaan työhön lisää syvyyttä ja konkreettisuutta – ymmärrys yrityksen tuotteiden ja järjestelmien käytöstä ja merkityksestä rakentamisessa kirkastui. 

Koulutus huipentui ekskursioon Milanossa – alan suurille messuille, tottakai. Matkasta pääset lukemaan tarkemmin seuraavasta Itulan uutiskirjeestä. Koulutusperinnettä on tarkoitus jatkaa myös tulevaisuudessa, kun uusista itulalaisista saadaan sopivankokoinen opiskelijaryhmä muodostettua.

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse