teollisuusmyyjä.png

 Etsimme teollisuusasiakkuuksista ja -hankkeista vastaamaan kokenutta

TEOLLISUUSMYYJÄÄ

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suomalaisessa perheyrityksessä lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien parissa. Vastaat teollisuusasiakkuuksista ja -hankkeista Itulan oman markkinointikonseptin mukaisesti. Olet keskeinen linkki toimintoketjussa, jolla rakennamme energiaa ja ympäristöä säästäviä olosuhteita teollisuus-ja liikerakentamiseen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että sinulla on kokemusta yritys- ja/tai teollisuusmyynnistä, ja olet kiinnostunut ratkaisujen tarjoamisesta asiakkaille. Pystyt hallitsemaan erilaisia projekteja itsenäisesti, mutta yhtenä Itulan tiimin jäsenenä. Ymmärrät asiakkaiden liiketoimintaa logistiikka-/varastorakentamisen tai teollisuuskiinteistörakentamisen näkökulmasta. Olet oma-aloitteinen ja suunnitelmallinen, ja sinulla on hyvät verkostoitumis- ja neuvottelutaidot. Työssäsi hyödynnät tehokkaasti Itulan CRM-järjestelmää tavoitteisiin pääsemiseksi. Koulutuksesi on joko tekninen tai kaupallinen.

Tukikohtasi sijaitsee Vantaalla tai Puntalassa. Odotamme sinun liikkuvan asiakaspinnassa keskimäärin kolmena päivänä viikossa. Edellytämme sujuvaa suomen kieltä, mutta pystyt kommunikoimaan myös englanniksi.

Tarjoamme Sinulle:

  • Menestyjän paikan edistyksellisten lämmitys-ja jäähdytysjärjestelmien parissa
  • Perehdytyksen tehtävääsi ja myynnin tueksi tunnetun yritysbrändin
  • Erinomaiset mahdollisuudet kehittyä toimialan huippuosaajaksi
  • Kilpailukykyisen palkkauksen (kiinteä peruspalkka + myyntiin perustuva ylärajaton provisio)
  • Täyden autoedun ja uuden auton
  • Työterveyshuollon palvelut sekä yrityksen tuen oman terveyden/vireyden ylläpitämiseksi
  • Uudet toimitilat, modernin työympäristön ja -välineet sekä asiantuntevan tiimin tuen
  • Tarvittaessa voit käyttää majoittumiseen yrityksemme asuntoa pääkaupunkiseudulla

 

Hae tehtävään tästä linkistä aukeavan hakulomakkeen kautta viimeistään perjantaina 29.9.2017. Kerro myös palkkatoiveesi hakutekstin yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Ville Itkonen, p. 0400 551 535, arkisin klo 8 – 16.

 

Itula Oy on vuonna 1990 perustettu LVI-alan yritys, joka myy ja valmistaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä. Oman tuotekehityksemme tuloksena syntyneen markkinoiden tehokkaimman lämmitys- ja jäähdytyspaneelijärjestelmän, ItuGrafin, sekä teollisuuspaneeliosaamisemme myötä olemme nousseet alamme edelläkävijäksi.