järjestelmätoimitukset

Toinen merkittävä liiketoiminta-alue on kokonaisvaltaiset järjestelmätoimitukset, joissa Itula ottaa vastuun projektin tietystä osa-alueesta suunnittelusta toteutukseen.

Itulan erityisosaamisaluetta ovat vaativatkin kattosäteilylämmitys ja -jäähdytysjärjestelmät sekä lattialämmitys ja -viilennysjärjestelmät. Itulan projektiryhmä palvelee asiakkaita, jotka koostuvat rakennusliikkeistä, putkiliikkeistä ja viime kädessä loppuasiakkaista. Lisäksi he tukevat erilaisia sidosryhmiä kuten arkkitehteja, lvi-suunnittelijoita sekä rakennuttajakonsultteja Itulan järjestelmiin liittyvissä kysymyksissä, oli kyse sitten suunnittelusta, ratkaisuista tai toteutuksesta.

Pientalorakentajia ja -asiakkaita palvelemme jälleenmyyjiemme kautta. Jälleenmyyjämme toteuttavat projektit osaavasti ja ammattitaidolla.

Tutustu toimitusehtoihin >> 

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


 Sähköpostitse
 Puhelimitse