materiaalitoimitukset

Tekninen LVI-tukkukauppa on toinen Itulan liiketoiminta-alueista järjestelmätoimitusten ohella. Aluemyyjämme palvelevat putkiliikkeitä koko Suomen alueella. Voit lähettää tarjouspyynnön suoraa alueesi myyjälle tai valtakunnalliseen myynnintukeemme.

Tiliasiakkuus mahdollistaa joustavan toiminnan sekä tarjoaa etuja vuosihyvitysten ja henkilökohtaisen myyjän muodossa.  Lisäksi asiakassivuilta on mahdollisuus ladata nettohinnastoja sekä Excel- tai OVT- muotoisia alennustaulukoita, joita voidaan käyttää asiakkaiden omissa tarjouslaskentaohjelmissa.

Myynnintuki ja varastomyyjät vastaavat tilauksien vastaanotosta sekä eteenpäin saattamisesta asiakkaalle. Teknisissä asioissa LVI-suunnittelijoita palvelee Itulan tytäryhtiön HC-Engineering Oy:n LVI-insinöörit, jotka tuntevat kaikki Itula-järjestelmien osa-alueet.

Tutustu toimitusehtoihin >>

Ota yhteyttä

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


 Sähköpostitse
 Puhelimitse