asuinrakentaminen

Erinomainen sisäilma ja miellyttävät lämpöolosuhteet vaivattomasti kerrostaloihin, rivitaloihin ja omakotitaloihin – tarjoamme kokonaisvaltaiset asiantuntijapalvelut, laadukkaat tuotteet ja järjestelmät asuinrakentamisen kohteisiin.

Itula tarjoaa asunnon lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen kattavat järjestelmät niin pattereiden, lattian kuin katon kautta toteutettuna. Valitsemme aina asiakkaallemme parhaiten sopivan ratkaisun, joka vastaa yksilöllisiin vaivattomuuden sekä kustannus- ja energiatehokkuuden vaatimuksiin. Olemme Suomen johtava toimittaja asuntojen – niin kerrostalojen kuin pientalojen – kattosäteilylämmityksessä ja -jäähdytyksessä. Itulan Suomessa valmistamat ItuGraf-paneelit edustavat alan uusinta teknologiaa.

Lattialämmityksessä ja lattiaviilennyksessä tarjoamme edistyksellisintä ja testatuinta tekniikkaa aina järjestelmän säätöä ja automatiikkaa myöten. Yhdistämme eri lämmön ja viileän lähteet lämpöpumpuista kaukolämpöön ja maaviileään asti. Järjestelmämme voidaan modulaarisesti laajentaa omakotitaloista aina suuriin asuntokomplekseihin asti.

Itula-järjestelmien jälleenmyyjät palvelevat asiakkaitamme kautta maan. Asiantuntijamme ovat mielellään apunasi oikean järjestelmäkokonaisuuden suunnittelussa jo projektin alkuvaiheessa, jotta lopputuloksena on mahdollisimman energiatehokas ja kaikin puolin toimiva kokonaisratkaisu. Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

ReferenssIT  TUOTTEET ja järjestelmÄT 

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse