Julkinen rakentaminen

Kirkot, koulut, urheiluhallit, lastentarhat, hoivakodit, sairaalat, kirjastot, teatterit, toimistot, varasto- ja tuotantohallit, arvokiinteistöt – laadukas sisäilma energiatehokkaasti julkisten rakennusten uudis- ja korjausrakentamiseen.

Itula on toimittanut neljännesvuosisadan ajan laadukkaita lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja julkiselle sektorille. Toimintamme lähti liikkeelle Lappeenrannan Sammonlahden kirkon sisustuspatteritoimituksesta, ja laajentui siitä johtavaksi energiatehokkaiden kattosäteilyjärjestelmien toimittajaksi.

Vuoden 2018 lähes nollaenergiarakentamisen vaatimus koskettaa ensimmäisenä julkisia kiinteistöjä. Itulalla on valmiit ratkaisut energiansäästöön ja elinkaarikustannusten alentamiseen. Nykyaikainen tuotetarjontamme lähtee tarkoista, äänettömistä ja laadukkaista patteriventiileistä päätyen matalalämpötilajärjestelmiin, jotka hyödyntävät uusinta ItuGraf-kattopaneelitekniikkaa. Järjestelmä soveltuu erinomaisesti hybridienergialähteisiin ja esimerkiksi lähes ilmaiseen maajäähdytystekniikkaan.

Asiantuntijamme ovat mielellään apunasi oikean järjestelmäkokonaisuuden suunnittelussa jo projektin alkuvaiheessa, jotta lopputuloksena on mahdollisimman kokonaistaloudellinen, energiatehokas ja kaikin puolin toimiva ratkaisu. 

TUTUSTU ReferenssEIHIMME

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse