Liiketila- ja toimistorakentaminen

Erinomaiset lämpöolosuhteet kokonaistaloudellisesti toimistoihin, hotelleihin, kauppoihin ja myymälöihin – tarjoamme monipuoliset asiantuntijapalvelut ja järjestelmäratkaisut.

Korkean energiatehokkuuden ja erinomaisen lämpöolosuhteen vaatimukset ovat nykyään lähtökohtana onnistuneelle lämmitys- ja jäähdytysratkaisulle liiketila- ja toimistorakentamisessa. Itula on edelläkävijä Suomessa vedottomien sekä hiljaisten toimistojen ja hotellien sisätilojen toteuttajana. Säästöt energiakustannuksissa ja pienet huoltokulut ovat saaneet asiakkailtamme kiitosta. Ratkaisumme sopivat erinomaisesti sekä uudis- että korjausrakentamiseen. 

Asiantuntijamme ovat mielellään apunasi oikean järjestelmäkokonaisuuden suunnittelussa jo projektin alkuvaiheessa, jotta lopputuloksena on mahdollisimman energiatehokas ja kaikin puolin toimiva kokonaisratkaisu. Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

TUTUSTU ReferenssEIHIMME 

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse