Suurtilat ja teollisuusrakentaminen

Hallit, varastot, logistiikkakeskukset, kaupat, tuotantotilat – tarjoamme kokonaistaloudelliset ja tehokkaat lämmitys- ja jäähdytysratkaisut suurtilojen lämmönhallintaan.

Suurien tilojen lämmitykseen tarjoamme sekä vesikiertoisilla kattosäteilijöillä että lattialämmityksellä toteutettavia kokonaisuuksia. Ilmalämmitykseen verrattuna järjestelmillämme saavutetaan jopa 40 % energiankulutuksen pieneneminen. Samalla saavutetaan vedottomat ja pölyttömät työskentelyolosuhteet. Olemme olleet mukana toteuttamassa satoja onnistuneita lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä Pohjoismaiden suurimmista logistiikkakeskuksista pk-yritysten tuotantotiloihin. Ratkaisumme sopivat erinomaisesti sekä uudis- että korjausrakentamiseen.

Asiantuntijamme ovat mielellään apunasi oikean järjestelmäkokonaisuuden suunnittelussa jo projektin alkuvaiheessa, jotta lopputuloksena on mahdollisimman energiatehokas ja kaikin puolin toimiva kokonaisratkaisu. Voit tutustua toteuttamiimme projekteihimme alla olevasta painikkeesta.  

 TUTUSTU REFERenssEIHIMME

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse