lämpöä - laadukkaasti

Itula Oy toimittaa kattavasti LV-järjestelmät lämmöntuotantolaitteistosta eteenpäin. Tarjoamme Suomen parhaan osaamisen ja energiatehokkaat ratkaisut niin liiketoiminnan kuin asumisenkin lämpöolosuhteisiin. Vahva LVI-alan asiantuntemuksemme mahdollistaa mittavatkin järjestelmätoimitukset, joissa voimme olla mukana aina suunnittelusta alkaen.

Olemme alamme edelläkävijä kehittämämme markkinoiden tehokkaimman kattosäteilylämmitys- ja -jäähdytysjärjestelmän, ItuGrafin, myötä. Oma tuotekehityslaboratoriomme takaa nopean reagoinnin erilaisiin asiakastarpeisiin. Oman tuotantomme lisäksi valikoimastamme löytyy maailmanlaajuisesti tunnettujen valmistajien tuotemerkkejä ja komponentteja: hyvänä esimerkkinä Oventrop, joka on yli 100 vuotta vanha yritys ja Euroopan johtavia valmistajia venttiili- ja säätölaitesektorilla. Kaikki tuotteemme on valmistettu Euroopassa. Toimituksissamme meitä ohjaa elinkaariajattelu ja energiatehokkuus.

Varastomme Ruokolahden Puntalassa palvelee koko maan putkiliikkeitä joustavasti ja nopeasti päivittäisissä asiakkaan tuotetilauksissa.  Voit lähettää meille tarjouspyynnön kaikkiin tuotteisiimme, järjestelmiimme ja palveluihimme liittyen helposti verkossa. Halutessasi voit myös ottaa suoraa yhteyden oman alueesi myyntiin.

Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä! 

Lähetä tarjouspyyntö

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse