ItuString logo 2018.png

UUSI KOTIMAINEN KATTOSÄTEILIJÄ 

170123-Itula-Metsä-Board-Refe-97212121212121.jpg

Itulan uusi vesikiertoinen ItuString-kattosäteilijä takaa optimaaliset sisäolosuhteet pienemmillä kustannuksilla jopa 30 metriä korkeissa halleissa.  

Energiansäästö jopa 40 prosenttia

Kotimainen ItuString soveltuu kaikkiin 3-30 metriä korkeisiin tiloihin kuten tehtaisiin, varastohalleihin, kauppakeskuksiin ja urheiluhalleihin. Kattosäteilijä sopii erinomaisesti käytettäväksi myös kosteissa tiloissa ja jäähdytyskäytössä.  

ItuString-kattosäteilijä on taloudellinen valinta sekä investointi- että käyttökustannuksiltaan. Säteilymenetelmää hyödyntävä järjestelmä lämmittää ilman sijasta ympäröiviä pintoja mahdollistaen alhaisemman lämpötilan ilman, että oleskelumukavuus kärsii. Suurissa halleissa ja teollisuuden tuotantotiloissa ItuString-kattosäteilyjärjestelmällä voidaan saavuttaa jopa 40 % energiansäästö verrattuna perinteisiin järjestelmiin. 

Huoltovapaa ja hygieeninen

ItuString -kattosäteilijä vastaa korkeisiin hygieniavaatimuksiin ja säästää puhtaanapitokuluissa, sillä järjestelmä ei kuljeta pölyä ilmassa eikä paneelijärjestelmässä ole ylimääräisiä pölyä kerääviä pintoja. ItuString-kattosäteilijä ei vaadi huoltotoimenpiteitä. Täysin sinkitty rakenne ja tehdasmaalattu pinta tekevät kattosäteilijästä korroosiota kestävän ja erittäin pitkäikäisen.

Asennukset vaivattomasti kaikkiin kohteisiin 

ItuString-kattosäteilijän modulaarinen rakenne mahdollistaa asennukset kaikkiin kohteisiin ja keveys tekee asentamisesta helppoa. Yksi henkilö riittää asentamaan koko järjestelmän. Yhditämällä kattosäteilijöitä puristusliitoksilla voidaan tehdä yli 50 metriä pitkiä paneelinauhoja.

Säteilymenetelmällä on mahdollista toteuttaa energiatehokkaasti myös rajatun kohteen lämmitys ilman sitä ympäröivän ilman lämmittämistä. Avoimissa kylmätiloissa tai muissa kohteissa, joissa koko tilan lämmittäminen ei ole tarpeenmukaista, voidaan säteilijöillä hallita tietyn kohteen lämpötilaa tehokkaasti. Samalla periaatteella voidaan toteuttaa myös jäähdytys.

ITUSTRING4 (2).png

Kysy lisää ja tutustu referensseihin! 

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää uudesta ItuString-kattosäteilijästämme. Saat meihin yhteyden helposti ja nopeasti alla olevalla lomakkeella tai jättämällä soittopyynnön.

Itulalla on  vahva ammattitaito ja vuosien kokemus kattosäteilyjärjestelmien toteuttamisesta erilaisiin käyttökohteisiin. Alta voit tutustua muutamiin kattosäteilyjärjestelmällä toteuttamiimme kohteisiin.  

 

Luhta House, Lahti

Valmistunut: 2013

Anttila Logistiikkakeskus, Kerava

Valmistunut: 2010

SOK Logistiikkakeskus, Sipoo

Valmistunut: 2012

Helsingin Messukeskus, Helsinki

Valmistunut: 2011

Lataa ItuString -materiaalipaketti

Sis. teknisen esitteen

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

Asiantuntijallemme

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse