zehnder logo.jpg
zip kattosäteilijä           

Edistyksellistä teknologiaa

Zehnder Zip -kattosäteilypaneelin modulaarinen rakenne mahdollistaa asennukset kaikkiin kohteisiin. Käyttökohteiksi soveltuvat kaikki 3-30 metriä korkeat tilat kuten tehtaat, varastohallit, kauppakeskukset ja urheiluhallit.

Zehnder Zip paneeli on erittäin kevyt. Keveys tekee asennuksesta helpomman, ja yksi mies riittää asentamaan koko järjestelmän. Nopea reaktioaika, joka on seurausta keveydestä ja vähäisestä vesisisällöstä tekee siitä erittäin tehokkaan, ja se pystyy vastaamaan nopeasti muuttuviin olosuhteisiin ja näin ollen säästämään energiaa.

Täysin sinkitty rakenne ja pulverimaalattu pinta tekee siitä korroosiota kestävän ja erittäin pitkäikäisen. Paneeli soveltuu hyvin käyttettäväksi kosteissa tiloissa ja jäähdytyskäytössä. Paneelit yhdistetään toisiinsa puristusliitoksilla, ja paneeleista voidaan tehdä yli 50 metriä pitkiä paneelinauhoja.

 

Sportforum3.jpg

Zehnder ZIP kattosäteilijäesite

Referenssit

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


 Sähköpostitse
 Puhelimitse