ItuGraf_logo_RGB (4).jpg

Markkinoiden tehokkain kattosäteilypaneeli

OP Vallila Bank HQ Helsinki 2015 (7).jpg

Kustannus- ja energiatehokas järjestelmä takaa ainutlaatuisella säteilymenetelmällä miellyttävät lämpöolosuhteet kaikkiin kohteisiin ilman pölyä, vetoa tai ääntä.  

Itula on kehittänyt uuden sukupolven ItuGraf -kattosäteilylämmitys- ja jäähdytysjärjestelmän, jolla saadaan tehokkaasti aikaan tasainen lämpötila koko tilaan. Samalla järjestelmällä toteutuu kustannustehokkaasti sekä lämmitys että jäähdytys.

ItuGraf soveltuu erinomaisesti sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Korkealaatuinen järjestelmä toimii huomaamattomilla kattosäteilypaneeleilla, ilman erillisten pattereiden tai huoneistokohtaisten ulkoyksiköiden tarvetta. ItuGraf sopii yhteen kaikkien energialähteiden kanssa ja voidaan vaivattomasti integroida muuhun talotekniikkaan. ItuGraf -paneelit on vaivaton asentaa ja ne ovat lisäksi lähes huoltovapaita. Paneelit valmistetaan Suomessa Ruokolahdella. Paneeli on CE-merkitty ja sille on pyydettäessä saatavana DoP-suoritustasoilmoitus.

Tervetuloa tutustumaan ItuGraf -kohteisiin! 

Asiantuntijamme vievät sinut mielellään tutustumaan kohteisiin, joissa lämmitys ja jäähdytys on toteutettu ItuGraf-järjestelmällä. Kysy lisää ja varaa sinulle sopiva aika ottamalla meihin yhteyttä: voit jättää soittopyynnön ja lähettää viestin alla olevalla lomakkeella.

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse