Zehnder lämpöpatterit

Laadukkaat lämpöpatterit mittatilaustyönä kaikkiin tarpeisiin

Zehnder-lämpöpattereita valmistetaan jo lähes sadan vuoden kokemuksella ja asiantuntemuksella Keski-Euroopassa. Zehnder on Euroopan markkinajohtaja erikoispattereissa. Zehnderin tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja huippumuotoilustaan. Patterit valmistetaan tiukkojen standardien mukaan ja jokainen patteri käy läpi tarkat paine- ja laatutarkastukset.

Monet Zehnderin innovaatioista ovat muuttuneet alan standardeiksi, kuten pylväs- ja pyyhepatterit. Monipuolinen valikoima tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin. Värivaihtoehtoja on yli 700, ja pattereita voidaan tehdä mittatilauksena suoraan asiakkaan tarpeiden mukaan. Esimerkkinä kaarevat ja kulmamalliset patterit halutun sapluunan mukaan tai vanhan patterin mittojen mukaan valmistetut patterit saneerauskohteessa, jolloin vältytään putkimuutoksilta.

 

 

Pylväspatteri kaareva.jpg

 

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


 Sähköpostitse
 Puhelimitse