zehnder kylpyhuonepatterit

Zehnder -kylpyhuonepatterit ovat lämpöpattereita, joiden suunnittelun ja muotoilun lähtökohtana on ajatus pattereiden toimimisesta samalla sekä kuivauspattereina että sisustuselementteinä. Nimestään huolimatta kylpyhuonepattereiden käytön ei suinkaan tarvitse rajoittua kylpyhuoneisiin, vaan käytännöllinen patteri pääsee oikeuksiinsa yhtä hyvin myös kodinhoito-, eteis-, sauna- ja harrastustiloissakin. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta Zehnder -kylpyhuonepatterit ovat ilo silmälle missä tiloissa tahansa.

Kaikki mallit ovat saatavana vesikiertoisena keskuslämmitysjärjestelmään, jolloin lisävarusteeksi voi hankkia sähköpatruunan lämmittämään patteria silloin, kun muu lämmitys on pois päältä. Osa kylpyhuonepatterimalleista on saatavana myös sähkökäyttöisinä, jolloin ne on täytetty myrkyttömällä, palamattomalla nesteellä. Stalox -malli soveltuu myös käyttövesijärjestelmään, mutta sitä ei saa sähkökäyttöisinä.

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


 Sähköpostitse
 Puhelimitse