Zehnder sisustuspatterit

Pylväspatteri - Sälepatteri

Zehnderin sisustuspatterimallistosta löytyvät pylväs- ja sälepatterit. Malleista löytyy erittäin laaja kokovalikoima erilaisiin julkisten rakennusten ja kodin tilojen tarpeisiin. Lukuisat kytkentä-, kannakointi- ja värivaihtoehdot sekä erikoismallivaihtoehdot avaavat uusia mahdollisuuksia patterien sijoittelulle ja käytettävyydelle, niin uudis- kuin saneerauskohteissakin.

 

Stratos - Radiavektori - Nova - Nova Neo

Zehnder Stratos-konvektori on erittäin tehokas ja hintakilpailukykyinen konvektori. Väri- ja kytkentävaihtoehdot ovat kuitenkin lukuisat kuten muillakin patterimalleilla. Stratos-mallien hintaan sisältyvät käytännölliset yhdistelmäkannakkeet, sama kannake voidaan asentaa joko seinään tai lattiaan. Nova-paneelipatterit täydentävät sileäpintaisten patterien tuotesarjaa erittäin laajalla kokovalikoimalla, horisontaalisilla sekä vertikaalisilla malleilla. Radiavektorit ovat Zehnderin vanhempi mallisto, joka poikkeaa ulkonäöllisesti Stratoksesta lähinnä raottoman paneelipinnan vuoksi. Radiavektorilla on laaja perusmallisto, ja markkinoiden matalin malli 70 mm. Nova Neo on puhallinkonvektoripatteri, joka lämmittää sekä viilentää.

 

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


 Sähköpostitse
 Puhelimitse