LATTIALÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Yli miljoona neliömetriä lämpimiä Itula-lattioita

Itulalla on pitkä kokemus vesikiertoisten lattialämmitysjärjestelmien toteutuksesta. Lähes 30-vuotisen historiamme aikana Itula -lattialämmitysjärjestelmiä on toteutettu lukuisista pientaloista vaativiin suurkohteisiin. Itula-lattialämmitys on kaikkiin lattiarakenteisiin ja kaikille lämmitysmuodoille sopiva huoleton ja energiatehokas lämmitysratkaisu, joka lisää asumismukavuutta ja tarjoaa tasaisen lämmön jakautumisen koko tilaan. 

 

Lattialämmitysputken laatuun kannattaa panostaa

Itula-lattialämmitysjärjestelmä koostuu laadukkaista ja kestävistä komponenteista. Komposiittiputki (pex-alu-pex), (RST) jakotukki ja integroidut virtausmittarit jokaisessa piirissä takaavat sen, että järjestelmä on pitkäikäinen, oikein säädetty ja tasapainossa. Asennus on mahdollista kaikkiin lattiarakenteisiin. Lämmitysmuodon voi jokainen valita haluamakseen, sillä lattialämmitys soveltuu yhteen kaikkien energiamuotojen kanssa. Järjestelmän alhaisten lämpötilojen ansiosta lattialämmitysjärjestelmä säästää energiaa. 

 

Säästöä suunnittelulla

Laadukas suunnittelu on toimivan, mukavan ja huolettoman lattialämmitysjärjestelmän perusta. Itula-lattialämmitys suunnitellaan aina kohteen vaatimusten mukaisesti todellisiin lämpöhäviöihin perustuen. Näin jokaiseen tilaan/huoneeseen optimoidaan taloudellisesti ja tehokkaasti juuri oikea lämmitystehon tarve ja putkisto sekä lämpötilan säätö suunnitellaan yksilöllisesti eri tilojen mukaan. Itulan ammattitaitoinen ja kokenut suunnitteluryhmä tuntee vaativankin kohteen tarpeet. Suunnitelma sisältyy aina kohteesi asiakirjatoimitukseen ja hintaan.

Putkitus toteutetaan spiraaliputkituksena, joka takaa tasaisimman lämmönjakautumisen lattiaan. Nykyaikainen säätöjärjestelmä pitää huonelämpötilan tarkasti halutussa arvossa, mikä säästää energiaa. Lattialämmitysjärjestelmä on helposti täydennettävissä erilaisilla pumppuryhmillä, ulkoalueiden sulanapitojärjestelmällä, kylpyhuonepattereilla, omavoimaisilla Unibox -säätöyksiköillä tai lattiaviilennysjärjestelmällä.

mallisuunnitelma 1.jpg

 

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse