UUDISTUNUT ITULA-LATTIALÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Yli miljoona neliömetriä lämpimiä Itula-lattioita

Itula-lattialämmitys on kaikkiin lattiarakenteisiin ja kaikille lämmitysmuodoille sopiva huoleton ja energiatehokas lämmitysratkaisu, joka lisää asumismukavuutta ja tarjoaa tasaisen lämmön jakautumisen koko tilaan.

Itula-lattialämmitysjärjestelmä koostuu laadukkaista ja kestävistä komponenteista. Komposiittiputki (pex-alu-pex), RST-jakotukki ja integroidut virtausmittarit jokaisessa piirissä takaavat sen, että järjestelmä on pitkäikäinen, oikein säädetty ja tasapainossa. Järjestelmän alhaisten lämpötilojen ansiosta lattialämmitysjärjestelmä säästää energiaa. 

Tuoteluettelo

Laadukas suunnittelu on toimivan järjestelmän perusta

Itula-lattialämmitys suunnitellaan aina kohteen vaatimusten mukaisesti todellisiin lämpöhäviöihin perustuen. Näin jokaiseen huoneeseen optimoidaan taloudellisesti ja tehokkaasti juuri oikea lämmitystehon tarve ja putkisto sekä lämpötilan säätö suunnitellaan yksilöllisesti eri tilojen mukaan. Itulan ammattitaitoinen ja kokenut suunnitteluryhmä tuntee vaativankin kohteen tarpeet. Suunnitelma sisältyy aina kohteesi asiakirjatoimitukseen ja hintaan.

Putkitus toteutetaan spiraaliputkituksena, joka takaa tasaisimman lämmönjakautumisen lattiaan. Nykyaikainen säätöjärjestelmä pitää huonelämpötilan tarkasti halutussa arvossa, mikä säästää energiaa. Lattialämmitysjärjestelmä on helposti täydennettävissä erilaisilla pumppuryhmillä, ulkoalueiden sulanapitojärjestelmällä, kylpyhuonepattereilla, omavoimaisilla Unibox -säätöyksiköillä tai lattiaviilennysjärjestelmällä.

mallisuunnitelma 1.jpg

 

Lattilämmitys- ja viilennysjärjestelmä lisää asumismukavuutta kaikkina vuodenaikoina

Itula-lattialämmitysjärjestelmää voidaan hyödyntää kesäaikana huoneistojen ylilämpenemisen ehkäisemiseen. Valitsemalla lattialämmityksen yhteyteen lattiaviilennyksen saadaan aikaan merkittävästi kesäajan asumismukavuutta parantava huonekohtainen, tasainen ja vedoton viilennys. 

Viilentäessä järjestelmä viilentää lattian ja sitä kautta huoneilman mukavan viileäksi vesikiertoisen lattialämmityksen lämmityspintoja ja putkistoja hyödyntämällä. Viilennys jakaantuu huonetiloihin tasaisesti, äänettömästi ja vedottomasti, koska viilennysteho perustuu ilmanpuhalluksen sijaan suuriin lattiapinta-aloihin ja pieneen lämpötilaeroon huonelämpötilaan verrattuna.

Pyydä lattialämmitys- ja/tai -viilennystarjous alla olevalla lomakkeella!

Tai oletko kiinnostunut toimimaan yhteistyökumppaninamme lattialämmitysasennuksissa?

Lue tästä lisää: Yhteistyökumppaniksi lattialämmitysjärjestelmän asennukseen

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse