lattialämmitys

Vesikiertoinen Itula-lattialämmitys on huoleton ja energiatehokas ratkaisu, joka sopii kaikkiin lattiarakenteisiin ja kaikille lämmitysmuodoille.  Lattialämmitys lisää asumismukavuutta ja tarjoaa tasaisen lämmön jakautumisen koko tilaan.  

Asentaminen

Itula-lattialämmityksen asentaminen on helppoa, nopeaa ja siistiä muun muassa laadukkaan komposiittiputken vuoksi. Lattialämmitys soveltuu kaikkiin lattiarakenteisiin, niin uudis- ja saneerauskohteisiin.Tarkemmat tiedot eri lattiarakenne vaihtoehdoista löytyvät asennusohjeista (osa 2 lattiarakenteet).

Takuuehtojen täyttämiseksi asiantuntevan LVI-asentajan on tehtävä kytkennät, suoritettava järjestelmän painekoe ja ilmaus sekä tehtävä suunnitelmien mukaiset virtaussäädöt. Takuun ehtona on asentajan täyttämä laadunvarmistuspöytäkirja.

 

Suunnittelu

Laadukas suunnittelu on toimivan, mukavan ja huolettoman lattialämmitysjärjestelmän perusta. Itula-lattialämmitys suunnitellaan aina kohteen vaatimusten mukaisesti todellisiin lämpöhäviöihin perustuen. Näin jokaiseen tilaan/huoneeseen optimoidaan taloudellisesti ja tehokkaasti juuri oikea lämmitystehon tarve ja putkisto sekä lämpötilan säätö suunnitellaan yksilöllisesti eri tilojen mukaan. Itulan ammattitaitoinen ja kokenut suunnitteluryhmä tuntee vaativankin kohteen tarpeet. Suunnitelma sisältyy aina kohteesi asiakirjatoimitukseen ja hintaan.

 

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse