lattialämmitys

Vesikiertoinen Itula-lattialämmitys on huoleton ja energiatehokas ratkaisu, joka sopii kaikkiin lattiarakenteisiin ja kaikille lämmitysmuodoille.  Lattialämmitys lisää asumismukavuutta ja tarjoaa tasaisen lämmön jakautumisen koko tilaan.  

Lattialämmitysputken laatuun kannattaa panostaa

Itula-lattialämmitysjärjestelmä koostuu laadukkaista ja kestävistä komponenteista. Komposiittiputki (pex-alu-pex), (RST) jakotukki ja integroidut virtausmittarit jokaisessa piirissä takaavat sen, että järjestelmä on pitkäikäinen, oikein säädetty ja tasapainossa. Asennus on mahdollista kaikkiin lattiarakenteisiin. Lämmitysmuodon voi jokainen valita haluamakseen, sillä lattialämmitys soveltuu yhteen kaikkien energiamuotojen kanssa. Järjestelmän alhaisten lämpötilojen ansiosta lattialämmitysjärjestelmä säästää energiaa. 

Säästöä suunnittelulla

Jokainen kohde suunnitellaan yksilöllisesti todellisten lämpöhäviöiden mukaan. Putkitus toteutetaan spiraaliputkituksena, joka takaa tasaisimman lämmönjakautumisen lattiaan. Nykyaikainen säätöjärjestelmä pitää huonelämpötilan tarkasti halutussa arvossa, mikä säästää energiaa. Lattialämmitysjärjestelmä on helposti täydennettävissä erilaisilla pumppuryhmillä, ulkoalueiden sulanapitojärjestelmällä, kylpyhuonepattereilla, omavoimaisilla Unibox -säätöyksiköillä tai lattiaviilennysjärjestelmällä. 

 

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


 Sähköpostitse
 Puhelimitse