lattiaviilennys

Huonekohtainen, tasainen ja vedoton viilennys on liitettävissä lattialämmitysjärjestelmään pienellä lisäkustannuksella

Lattiaviilennyksessä hyödynnetään vesikiertoisen lattialämmityksen lämmityspintoja ja putkistoja, näin erillisiä viilennyksen jakolaitteita ei tarvita. Viilennys saadaan jaettua kaikkiin huonetiloihin äänettömästi ja vedottomasti, koska järjestelmästä saatava viilennysteho perustuu ilmanpuhalluksen sijaan suuriin lattiapinta-aloihin ja pieneen lämpötilaeroon huonelämpötilaan verrattuna. Itula-lattiaviilennys ehkäisee asuntojen ylilämpenemistä kesäisin viiletämällä lattian ja sitä kautta huoneilman mukavan viileäksi. Viilennys ei kuitenkaan tee lattiasta kylmää, vaan lattian pintalämpötila pysyy noin +21 asteessa. Kosketusnäytöllinen Itula-automatiikka mahdollistaa viilennyksen säätämisen huonekohtaisesti.

Lämmitystilanteessa lattiaputkistot lämmittävät lattioita, ja kesällä viilennyskytkimestä käännetään järjestelmä viilentämään tilaa. Viilennysenergia siirtyy lämmönvaihtimen kautta lattiaputkistoihin, ja automatiikka huolehtii, että lämpötila on haluttu ja sisäolosuhteet pysyvät optimaalisina myös kesän kuumimpien helteiden aikana. Kosteiden tilojen mukavuuslattialämmitystä voidaan pitää halutessa päällä myös kesäisin, vaikka muissa tiloissa käytettäisiin viilennystä. Kun lattialämmityksen putkistoja hyödynnetään kesäisin lattiaviilennyksessä, investoinnille saadaan käyttöä ympäri vuoden. Itula lattialämmitys- ja -viilennysjärjestelmä on kustannustehokas lämmönjakotapa, sillä yhdellä järjestelmällä saadaan aikaan lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä, jonka käyttöikä on pitkä ja huollon tarve vähäinen.

Itula-lattiaviilennysjärjestelmän voi asentaa jälkikäteen myös vanhoihin lattialämmityskohteisiin. Viilennys soveltuu käytettäväksi kaikkien lattiamateriaalien kanssa. Itulan tehdasvalmisteinen viilennysjärjestelmä ja automatiikka sisältää kaikki tarvittavat komponentit viilennystä varten.  Itula tarjoaa suunnittelun, järjestelmän komponentit ja automatiikan kokonaispalveluna.

 

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse