komponentit

pumppuryhmä (2) v2.jpg

HC-pumppuryhmä ja lämmönsiirrin

HC-pumppuryhmä hoitaa lämmitys-ja jäähdytysvesien pumppaamisen lattiaan HC-Keskuksen antamien viestien perusteella. Pumppuryhmä on valmiiksi eristetty, tehtaalla kasattu ja koeponnistettu joten asiakkaan kytkettäväksi jää ainoastaan tulo- ja menoputket ja toimilaitteiden ja pumpun sähköistäminen

hc keskus2.jpg

HC-Keskus

HC-Keskus on viilennysjärjestelmän keskusyksikkö. HC-Keskukselta asetetaan huonekohtaiset määritykset ja hallitaan viilennyksen ja lämmityksen asetuksia ja lämpötiloja.

hc jakotukkiyksikkö 2.jpg

Jakotukkiyksikkö

Jakotukkiyksikkö yhdistää HC-Keskuksen, anturit ja toimilaitteet toisiinsa. Jakotukkiyksikköjä voidaan ketjuttaa 8 kappaletta yhden HC-keskuksen taakse.

 

huoneanturi 3.3.jpg

Huoneanturi

Huoneanturi mittaa tilakohtaista lämpötilaa ja sillä voidaan hallita tilakohtaisesti lämpötiloja sekä lämmitys että jäähdytys kaudella.

kastepisteanturi.jpg

Kastepisteanturi

Kastepisteanturi mittaa ilman suhteellista kosteutta ja huolehtii, että järjestelmä toimii aina kastepisteen yläpuolella ja kondensaatiota ei pääse esiintymään.

ulkoanturi 2.jpg

Ulkoanturi

Ulkoanturi mittaa ulkolämpötilaa ja säätää järjestelmän vedenlämpötilaa suhteessa ulkolämpötilaan.

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse