Ihanteellisia lämpöolosuhteita jo 25 vuoden kokemuksella

Tarjoamme Suomen parhaan osaamisen ja energiatehokkaat ratkaisut sekä asumisen että liiketoiminnan lämpöolosuhteisiin. Kaiken tekemisemme lähtökohtana ovat laadukkaat tuotteet ja ratkaisut sekä vahva asiantuntijuus ja edelläkävijyys, halu tehdä paremmin.

Itula Oy on vuonna 1990 perustettu yritys, joka tarjoaa lämmöntuotantolaitteiston jälkeen kaiken tarvittavan vesikiertoisiin lämmitys-, jäähdytysjärjestelmiin. Olemme alamme edelläkävijä kehittämämme markkinoiden tehokkaimman kattolämmitys- ja jäähdytysjärjestelmän, ItuGrafin, myötä. Ammattilaisemme auttavat projektin kaikissa vaiheissa aina suunnittelusta alkaen, kokonaisvaltaisesti.

Oman tuotantomme lisäksi olemme valinneet tuotevalikoimaamme Euroopan parhaat tuotemerkit, jotka tunnetaan myös maailmanlaajuisesti. Ne ovat pitkään markkinoilla olleita LVI-alan huippumerkkejä. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme palvelee asiakkaita kaikissa tuotteisiin ja tuotejärjestelmiin liittyvissä asioissa asiantuntevasti, asiakkaan tarpeet huomioiden.

ISH messut.jpg