LUOTTAMUS

Itula Oy:n toiminta perustuu luottamukseen niin asiakkaiden ja yrityksemme välillä kuin myös yrityksemme työntekijöiden välillä. Uskomme, että luottamus on pitkäaikaisten asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden tärkein vaatimus. 

 

ASIAKASLÄHTÖISYYS

Asiakkaidemme tarpeiden tunnistaminen ja syvällinen ymmärtäminen on liiketoimintamme keskiössä. Asiakaslähtöinen toiminta ja asiakkaiden arvon lisääminen mahdollistavat sen, että voimme tarjota energiaa ja ympäristöä säästäviä lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä myös tulevaisuudessa.

 

JATKUVA KEHITTYMINEN

Kykymme asiakaslähtöiseen toimintaan perustuu jatkuvaan kehittämiseen ja kehittymiseen, joka koskee niin tarjoamiamme tuotteita ja järjestelmiä kuin myös henkilökunnamme koulutusta ja osaamista.  

 

KANNATTAVA LIIKETOIMINTA

Kaiken liiketoiminnan tulisi olla kannattavaa. Kannattava liiketoiminta luo hyvinvointia ympäröivään yhteiskuntaan muun muassa työpaikkojen muodossa.

 

PERHEYRITTÄJYYS

Perheyrittäjyys ilmenee yrityksemme toimintatavassa, arvoissa ja kulttuurissa. Perheyrittäjämäinen ajattelutapamme on kantanut yrityksemme läpi vaikeiden aikojen. 

 

 

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse