HC-Engineering Oy vahvistaa tiimiään ja hakee palvelukseensa 

LVI-SUUNNITTELIJAA

HC-Engineering Oy on lappeenrantalainen vuonna 2008 perustettu LVIK-suunnittelutoimisto, joka kuuluu Itula-konserniin. Toteutamme LVIK-suunnitteluprojekteja alkaen pientalojen lattialämmityksestä suurten liike- ja logistiikkakeskusten energiaa säästäviin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin asti. Palvelukonseptiimme kuuluvat myös rakennusten energiatarkastelut.

Itula Oy on vuonna 1990 perustettu energiaa ja ympäristöä säästäviin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut kotimainen yritys. Oman tuotekehityksensä tuloksena Itula on noussut alansa edelläkävijäksi ja Suomen johtavaksi kattosäteilyjärjestelmien toimittajaksi. 

Työnkuvaus

Työtehtäviin kuuluu lattialämmityssuunnittelu ja tarjousten laskeminen kuvista (massoittelu). Osaamisen ja perehtymisen myötä tehtävänkuvaan laajennetaan koskemaan myös muita LVIK-suunnittelutehtäviä. Mikäli, et ole vielä valmis ammattilainen, tarjoamme Sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi asiantuntevan tiimin tuella. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä hyvää CAD-osaamista. Käytämme CADS Planner LVI-suunnitteluohjelmaa. Tiimityöskentelytaidot, englanninkielen taito ja kyky pitää langat käsissä kiireessäkin luetaan hakijalle eduksi. Työ soveltuu hyvin myös vastavalmistuneelle, sillä emme vaadi aiempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä, vaan tarjoamme kattavan koulutuksen, jonka avulla menestyä tehtävässä. 

Tukikohtasi sijaitsee Vantaalla tai Ruokolahdella, mutta tarjoamme tarvittaessa myös etätyömahdollisuuden. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.2.2019 kello 16:00 mennessä osoitteeseen mika.komulainen@hc-engineering.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Komulainen (p. 050-575 6225).

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse