MOW Supernova 2915 (2).jpg

hc-engineering vahvistaa tiimiään ja etsii

LVI-suunnittelijaa

HC-Engineering Oy on lappeenrantalainen vuonna 2008 perustettu LVIK-suunnittelutoimisto, joka kuuluu Itula-konserniin. Toteutamme LVIK-suunnitteluprojekteja alkaen pientalojen lattialämmityksestä suurten liike- ja logistiikkakeskusten energiaa säästäviin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin asti. Palvelukonseptiimme kuuluvat myös rakennusten energiatarkastelut.

Itula Oy on vuonna 1990 perustettu energiaa ja ympäristöä säästäviin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut kotimainen yritys. Oman tuotekehityksen tuloksena syntyneiden markkinoiden tehokkaimpien lämmitys- ja jäähdytyspaneelien myötä Itula on noussut alansa edelläkävijäksi ja Suomen johtavaksi kattosäteilyjärjestelmien toimittajaksi.

Työnkuvaus

Työtehtäviin kuuluu lattialämmityssuunnittelu ja tarjousten laskeminen kuvista (massoittelu). Osaamisen ja perehtymisen myötä tehtävänkuvaan laajennetaan koskemaan myös muita LVIK-suunnittelutehtäviä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä hyvää CAD-osaamista. Käytämme CADS Planner LVI-suunnitteluohjelmaa. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan hakijalle eduksi, mutta tehtävä soveltuu erinomaisesti myös vastavalmistuneelle. 

Koska työssä menestyminen vaatii toimivaa yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi toivomme sinulla olevan kykyä pitää langat käsissä kiireessäkin. 

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme kilpailukykyisen omaa osaamistasi vastaavan palkkauksen ja asiantuntevan tiimin tuen tehtävässä onnistumiseksi.  Käytössäsi ovat kattavat työterveyshuollon palvelut sekä yrityksen tuki oman terveyden ja vireyden ylläpitämiseksi

Tukikohtasi sijaitsee Vantaalla tai Ruokolahdella, mutta tarjoamme tarvittaessa myös etätyömahdollisuuden. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.3.2019 kello 16:00 mennessä osoitteeseen mika.komulainen@hc-engineering.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Komulainen (p. 050-575 6225).