TUOTEPÄÄLLIKKÖ

Työpaikkakuvaus

Itula Oy on energiaa ja ympäristöä säästäviin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut kotimainen yhtiö, joka tarjoaa vahvan osaamisen ja energiatehokkaat ratkaisut sekä asumisen että liiketoiminnan lämpöolosuhteisiin. Toimintamme lähtökohtana ovat laadukkaat tuotteet ja ratkaisut sekä vahva asiantuntijuus ja edelläkävijyys, halu tehdä paremmin. Teemme monipuolista yhteistyötä Lappeenrannan Teknillisen Yliopiston kanssa sekä toimimme aktiivisesti uusiutuvien energianlähteiden ja kestävän kehityksen puolesta toimivassa Greenreality-verkostossa. Kehittämämme markkinoiden tehokkaimman kattosäteilylämmitys ja -jäähdytyspaneelin, ItuGrafin, myötä Itula on noussut alansa edelläkävijäksi ja Suomen johtavaksi kattosäteilyjärjestelmien toimittajaksi.

Vahvistaaksemme myyntitiimiämme etsimme energiansäästöratkaisuista ja rakennustekniikasta innostunutta tuotepäällikköä työskentelemään järjestelmämyynnin parissa. Tulosvastuullisena tuotepäällikkönä vastaat asiakkaiden tarpeista lähtevien uusien myyntikonseptien kehittämisestä sekä valittujen asiakkuuksien ja rakennusprojektien menestyksekkäästä hoidosta. Asiakkaitasi ovat rakennusalan ja teollisuuden yritykset.

Työtehtäviisi kuuluu olemassa olevien asiakkuuksien hallinta sekä myynnin kehittäminen uusien kohderyhmien tavoittamiseksi ja myyntikonseptien luomiseksi. Toimit asiakaslähtöisesti ja itsenäisesti organisoiden omat aikataulusi asiakastapaamisten pohjalta. Myyntitiimin jäsenenä annat lisäksi oman panoksesi Itulan järjestelmien kehittämiseen.

Tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa. Tukikohtasi sijaitsee Ruokolahdella tai Vantaalla. Sopivan henkilön löytyessä voimme myös tarjota mahdollisuuden tehdä työtä etänä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • Kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa
 • Erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä halua liikkua asiakasrajapinnassa
 • Yhteistyötaitoja sekä kykyä hallita projekteja itsenäisesti
 • Innostusta ja taitoa hyödyntää CRM-järjestelmää monipuolisesti myynnin työkaluna
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme Sinulle

 • Mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja yhteistyössä asiakkaiden ja oman tiimin kanssa.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen (kiinteä peruspalkka + myyntiin perustuva ylärajaton provisio)
 • Täyden autoedun
 • Työterveyshuollon palvelut sekä yrityksen tuen oman terveyden ja vireyden ylläpitämiseksi
 • Modernin työympäristön ja asiantuntevan tiimin tuen
 • Tarvittaessa voit käyttää yrityksemme asuntoa pääkaupunkiseudulla majoittumiseen

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.11. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Jukka Itkonen (0400 551 511) ma-pe klo 8-9.

 

HAE TEHTÄVÄÄ!

 

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, täytä lomake ja lähetä se meille. Palvelemme mielellämme kaikissa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Valitse, miten tavoitamme Sinut parhaiten, niin asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 


 Sähköpostitse
 Puhelimitse